Şükür aldım ya ekranı paneli değişmişler cillop gibi 🤣🤣🤣🤣aldın mı monitörü ? @nunu
Şükür aldım ya ekranı paneli değişmişler cillop gibi 🤣🤣🤣🤣aldın mı monitörü ? @nunu
güle güle eskitin sevindimŞükür aldım ya ekranı paneli değişmişler cillop gibi 🤣🤣🤣🤣
bende almıştım 3-5 bişi
lokumların biri ödünç monitör verene biri bize 38 tl hem baya lezzetli taze oluyor.bende almıştım 3-5 bişi
pişti olmuşuz
oturup bişi izlerken ağzıma atarım diye almıştım. yarasın![]()
evet indirimli severimlokumların biri ödünç monitör verene biri bize 38 tl hem baya lezzetli taze oluyor.
Fındık 500 gr kavrulmuş vakumlanmıs 65 tl çok ucuzdu kjnsdbfg ama ilk aldığım daha güzeldi taptazeydi o ya
İstanbulda nerede bilmiyorum ama Koperatif market bağzı ürünleri güzel
Marmelat ve reçeller mevsiminde çıkıyor sadece baya güzeldi aldıydık kızılcık falan çok lezzetli
Sen seversin indirimli alışveriş şlkmdfg
Monitörü teslim ettiğim yerde yol üstünde market 3 gitmemdede bir şeyler alduım ljkndflgjkdfgevet indirimli severim
bakıcam bi ara bende cıkmayı düşünüyorum da vakit yok nasıl yapcam bilmiyorum![]()
bende yolda rastlarsam artık aileme alcam umarım alksdjaskdaMonitörü teslim ettiğim yerde yol üstünde market 3 gitmemdede bir şeyler alduım ljkndflgjkdfg
niye benle sohbet edemezsin ?hava çok sıcak ya erken çık ya geç yok yani bunaltıcı tuhaf bi sıcak ya
@alcatraz
Ve artık senle sohbet edemeyiz.
Senin mesaj sayını geçmeyi hedefliyordum e ben yazıyom sen yazıyon nası geçcem ljkdfnlgkjfdgdfhbende yolda rastlarsam artık aileme alcam umarım alksdjaskda
niye benle sohbet edemezsin ?
senin ben derdini yaa kadjaskdasSenin mesaj sayını geçmeyi hedefliyordum e ben yazıyom sen yazıyon nası geçcem ljkdfnlgkjfdgdfh
O neden utanıcak ki anlamadım@döngüsel görse utanır mı ? sanmam askdasjkd
discordda bana taş atıyordu da mesaj sayısıyla alakalıO neden utanıcak ki anlamadım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.