evet. geç de olsa ders alsınlar. bu yazılı olmayan nezaket kuralını bi de biz mi vericez.65+ insanların kalbini mi kıracağım?
verelim made...
evet. geç de olsa ders alsınlar. bu yazılı olmayan nezaket kuralını bi de biz mi vericez.65+ insanların kalbini mi kıracağım?
Sana kimse gelmesin! : ))evet. geç de olsa ders alsınlar. bu yazılı olmayan nezaket kuralını bi de biz mi vericez.
verelim made...
gelmesinler değil. habersiz gelmesinler.Sana kimse gelmesin! : ))
yapmışlığım var bu arada alsdkasdSen evden de kovarsın insanları.dd
Allah seni ne etsin! : ))))))))))))))yapmışlığım var bu arada alsdkasd
O kadar da değil. Dediğime pişman ettin, ne dertliymişsin meğer.dddhaddini sınırını bilmeyen insanlara cok güzel sktr çekerim yaşı rütbesi vs cok önemli dğeil![]()
insan olmak biraz mantıklı olmayı gerektiriyor. sınırını bilsin herkesAllah seni ne etsin! : ))))))))))))))
sorryO kadar da değil. Dediğime pişman ettin, ne dertliymişsin meğer.ddd
O değil de onların getirdiği keki ikram etmeyi unutmuşum ya.
yoo iyi etmişsin.O değil de onların getirdiği keki ikram etmeyi unutmuşum ya.
Rezalete bak! .dd
Dillerine düştüm, kurtulamam da.: )))))))))))
Çok kötüsün.: ))yoo iyi etmişsin.
keşke keki kapıdan alıp, "müsait değilim canım yaaaa, keşke 4 saat önceden haber verseydiniz" diye çatt diye kapıyı suratlarına kapatsaydın.
eminim bunun mesajını da almazlardı ama....
neyse yaa bana ne.
sinirlenmicem valla
yarasın bu arada benim yerime de yer msiin![]()
hak edene...Çok kötüsün.: ))
Kaynar kazana atmalı .)Çat kapı gelen misafiri ne yapmalı?
Bulundu@döngüsel okeye 4. lazım:$
Akşam gelirim ben. Denk gelirsek oynarız.Bulundu![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.