Nerden baksan , keşke bakmasam diyorsun, valla çok iyi
Ama çok komikti, görünce cümleyi bile düzgün kuramadım gülmekten, ne yapayim djdjddjsjdj@Adrasteia sabahın 8’inde söylediklerimden beni sorumlu tutmuş yazıklar olsun. O saatte uyuyan beynim yazıyo cjslsjdlakslwf Hele bir de dünden sonra ota b*ka sövmediğime şükretsene sen napıcan berlin almanyadaysa djskdjsldjslfosşd
Hzkdjsldjs ben olsaydım ben de linç ederdim devam 🥸Ama çok komikti, görünce cümleyi bile düzgün kuramadım gülmekten, ne yapayim djdjddjsjdj
Yok, estağfurullah linç etmiyorum.Hzkdjsldjs ben olsaydım ben de linç ederdim devam 🥸
Vermesem gülmicekmiş gibi izin istiyo bide. Çatlayana kadar gül yahu hajshajdYok, estağfurullah linç etmiyorum.
Ama izin ver de güleyim ya .d
Üzülme hakkından geleceğiz bu junior Erdoğan Holy kişisinin.
Şu üstten bakmalı tavırlar saçma sapan yasaklar çok tanıdık gelmiyor mu?
Içimden gülerim, ne olacak ndjdjdjdjVermesem gülmicekmiş gibi izin istiyo bide. Çatlayana kadar gül yahu hajshajd
Dedi sevgili @demeter
Açıkla kardeşim nerede kullandım?
Tam da burada...İşte bu yüzden.
Gidin nefretinizi başka bir yerde kusun. Ben sizi eğlendiremem.
Bunlara bu kadar para vereceğine, yutup premium al, ayda 11 TL mi neydi djdjdjjdŞarkı da dinleyemiyoruz telefonun kendi uygulamasından. Yazık bize 🥲![]()
spotifydan aile planı alıp tek başıma dinleyen bi benimdir herhalde. Bu vesileyle söylüyorum ki spotifya para vermemek isteyen varsa hemen ekliyim plana 🥲Bunlara bu kadar para vereceğine, yutup premium al, ayda 11 TL mi neydi djdjdjjd
Beni ekleseneeeeğğğspotifydan aile planı alıp tek başıma dinleyen bi benimdir herhalde. Bu vesileyle söylüyorum ki spotifya para vermemek isteyen varsa hemen ekliyim plana 🥲
Gerek yok tatlım bence, yeterince uzadı konu.Kızlar biz burada sizin içinde savaş veriyoruz yalnız. Hayır böyle laylaylom mesajlaşıyorsunuz ya yarın diğer gün size de takacak bir şey bulurlar.
Holy bugün neden bu kadar sıkıcı bir tavır içerisindesin çocuğum sen?
Arkadaşlar benim burada yaptığım tek şey siyaset bölümü kaldırmak. Ben bu bölümü istemiyorum. Forum da bu bölüm olacak diye bir zorunluluk yok. Neden anlamak istemiyorsunuz? Sizin derdiniz nedir?Tam da burada...
Sizin kadar pozitifim aslındaHoly bugün neden bu kadar sıkıcı bir tavır içerisindesin çocuğum sen?
Gerek yok tatlım bence, yeterince uzadı konu.
Memnun olmadığım zaman çıkış yapar giderim, olay bu kadar basit.
Ne istiyorsunuz @demeter sizi nasil memnun edebiliriz efenimMemnun olmadığımı memnun olacağım hale getirmek varken çekip gitmek bana çok kolay geliyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.