Bu arada ben masumum. Ortalığı @pumpkin karıştırdı.
Açmayı planladığım konu vardı. Taslak olarak kaydetmişti. Güme gitti.
Sana dedik ortalık karışık diye dbdbdnAçmayı planladığım konu vardı. Taslak olarak kaydetmişti. Güme gitti.
Bu Holy bugün neden böyle dikkat çekme çabaları içerisine girmiş.
Daha siyasetin s sini yapmadık hemen yasaklamış.
Ben yanlış bir fikre ya da düşünceye sahip olduğumu düşünmüyorum. Konu siyaset değildi orada zaten. Altında yatan düşünceyi anlatmaya çalıştım ama anlatmaya gerek yok sonucu görüyorsunuz….
Noktası virgülüne söylediğim her şeyin arkasındayım. Banlıyosanız da banlayın.
Sana dedik ortalık karışık diye dbdbdn
Ama açıkçası holinin bu kadar ciddiye alacağını ben de düşünmemiştim svsbsb
Yine onlar kazandı bayım….neyse ne ya loserlık kanımıza işlemiş bunlar koyar mıı 🚬
Biraz daha konu uzarsa birleşe birleşe ayaklanacağız gibi bi izlenime kapıldım ben şahsen şu an![]()
İşte bu yüzden.Kendi kendime karar aldım. Siyasi forum açılana kadar. Bu başlık dışında forumda başka bir yere yazmayacağım.
anlamamakta ne kadar ısrarlıysan anlatmaya çalışmakta o kadar ısrarlıyımİşte bu yüzden.
Gidin nefretinizi başka bir yerde kusun. Ben sizi eğlendiremem.
Sevgili @pumpkin önceki konuda gerekli açıklamaları yaptım, fakat siz hala konuyu uzatmaya devam ediyorsunuz. Ben o konuda sadece @demeter in yorumuna yorum yaptım. Siz de kitabın ortasından giriş yaptınız ve mevzu buralara kadar geldi. Siyaset kategorisini şahsen ben oluşturmadım. Bu zamana kadar da öyle çok göze çarpan bir mesele olmadığından da dokunmamıştım, fakat bugün gördüm ki mevzular uzayacak, bölümü kaldırdım. Hala bana laf anlatmaya çalışma çabanızı anlayamıyorum.anlamamakta ne kadar ısrarlıysan anlatmaya çalışmakta o kadar ısrarlıyım
nefret kusan falan yok, başlatan kendinsin, olmayan polemiği yarattınız sonra da yok öyle değil böyle.
sen bazı üyelerin isteğini onaylıyor ve diğer herkesin isteğini yok sayıyorsun. sonra da gelmiş ben sizi eğlendiremem. eğlendirmeni bekleyen ya da isteyen yok bi bırak kendi halimize. kim ne demiş ya, silinen mesaj mı vardı konuda ben görmedim, neden bu kadar büyüdü ve buralara geldi bu konu..
Açıkla kardeşim nerede kullandım?Nefret dilini sadece siz kullanıyorsunuz sayın adminim.
Sevgili @pumpkin önceki konuda gerekli açıklamaları yaptım, fakat siz hala konuyu uzatmaya devam ediyorsunuz. Ben o konuda sadece @demeter in yorumuna yorum yaptım. Siz de kitabın ortasından giriş yaptınız ve mevzu buralara kadar geldi. Siyaset kategorisini şahsen ben oluşturmadım. Bu zamana kadar da öyle çok göze çarpan bir mesele olmadığından da dokunmamıştım, fakat bugün gördüm ki mevzular uzayacak, bölümü kaldırdım. Hala bana laf anlatmaya çalışma çabanızı anlayamıyorum.
Benim istediğim şey gayet basit. Ben bu forumda siyaset istemiyorum ya siz ?
siyaset bölümünün başka bölümlerden farklı olduğuna şahsen ikna olamıyorum. o zaman herkese soralım, en az birinin istemediği kategoriler ve konular kapatılsın. ne kadar saçma bir fikir değil mi........... bi tarafa bir şey verirken diğer taraftan aldığına değer mi bunu bi tartmak lazım bence.Sevgili @pumpkin önceki konuda gerekli açıklamaları yaptım, fakat siz hala konuyu uzatmaya devam ediyorsunuz. Ben o konuda sadece @demeter in yorumuna yorum yaptım. Siz de kitabın ortasından giriş yaptınız ve mevzu buralara kadar geldi. Siyaset kategorisini şahsen ben oluşturmadım. Bu zamana kadar da öyle çok göze çarpan bir mesele olmadığından da dokunmamıştım, fakat bugün gördüm ki mevzular uzayacak, bölümü kaldırdım. Hala bana laf anlatmaya çalışma çabanızı anlayamıyorum.
Benim istediğim şey gayet basit. Ben bu forumda siyaset istemiyorum ya siz ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.