İçinden Geçeni Söyle

alcatraz

🍻
Elmas Üye
olum cok eglenceli yaa kasdjaskd
daha konuyu okumadan uçmuş :D

demeter

Uzaklaştırıldı
Bu Holy bugün neden böyle dikkat çekme çabaları içerisine girmiş.

demeter

Uzaklaştırıldı
Daha siyasetin s sini yapmadık hemen yasaklamış.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Bu arada ben masumum. Ortalığı @pumpkin karıştırdı.

Ben yanlış bir fikre ya da düşünceye sahip olduğumu düşünmüyorum. Konu siyaset değildi orada zaten. Altında yatan düşünceyi anlatmaya çalıştım ama anlatmaya gerek yok sonucu görüyorsunuz…. :misshonk:

Noktası virgülüne söylediğim her şeyin arkasındayım. Banlıyosanız da banlayın.

Çetin

Mezarkabul
Uzaklaştırıldı
Açmayı planladığım konu vardı. Taslak olarak kaydetmişti. Güme gitti.

pumpkin🌸

Elmas Üye
Açmayı planladığım konu vardı. Taslak olarak kaydetmişti. Güme gitti.
Sana dedik ortalık karışık diye dbdbdn
Ama açıkçası holinin bu kadar ciddiye alacağını ben de düşünmemiştim svsbsb
Yine onlar kazandı bayım….neyse ne ya loserlık kanımıza işlemiş bunlar koyar mıı 🚬

pumpkin🌸

Elmas Üye
Biraz daha konu uzarsa birleşe birleşe ayaklanacağız gibi bi izlenime kapıldım ben şahsen şu an :misshonk:

Çetin

Mezarkabul
Uzaklaştırıldı
Kendi kendime karar aldım. Siyasi forum açılana kadar. Bu başlık dışında forumda başka bir yere yazmayacağım.

Nobody

Teknik Admin
Bu Holy bugün neden böyle dikkat çekme çabaları içerisine girmiş.
Daha siyasetin s sini yapmadık hemen yasaklamış.
Ben yanlış bir fikre ya da düşünceye sahip olduğumu düşünmüyorum. Konu siyaset değildi orada zaten. Altında yatan düşünceyi anlatmaya çalıştım ama anlatmaya gerek yok sonucu görüyorsunuz…. :misshonk:

Noktası virgülüne söylediğim her şeyin arkasındayım. Banlıyosanız da banlayın.
Sana dedik ortalık karışık diye dbdbdn
Ama açıkçası holinin bu kadar ciddiye alacağını ben de düşünmemiştim svsbsb
Yine onlar kazandı bayım….neyse ne ya loserlık kanımıza işlemiş bunlar koyar mıı 🚬
Biraz daha konu uzarsa birleşe birleşe ayaklanacağız gibi bi izlenime kapıldım ben şahsen şu an :misshonk:
Kendi kendime karar aldım. Siyasi forum açılana kadar. Bu başlık dışında forumda başka bir yere yazmayacağım.
İşte bu yüzden.
Gidin nefretinizi başka bir yerde kusun. Ben sizi eğlendiremem.

• Beğen
Tepkiler: CaT

pumpkin🌸

Elmas Üye
İşte bu yüzden.
Gidin nefretinizi başka bir yerde kusun. Ben sizi eğlendiremem.
anlamamakta ne kadar ısrarlıysan anlatmaya çalışmakta o kadar ısrarlıyım :misshonk:

nefret kusan falan yok, başlatan kendinsin, olmayan polemiği yarattınız sonra da yok öyle değil böyle.
sen bazı üyelerin isteğini onaylıyor ve diğer herkesin isteğini yok sayıyorsun. sonra da gelmiş ben sizi eğlendiremem. eğlendirmeni bekleyen ya da isteyen yok bi bırak kendi halimize. kim ne demiş ya, silinen mesaj mı vardı konuda ben görmedim, neden bu kadar büyüdü ve buralara geldi bu konu..

Çetin

Mezarkabul
Uzaklaştırıldı
Nefret dilini sadece siz kullanıyorsunuz sayın adminim.

Nobody

Teknik Admin
anlamamakta ne kadar ısrarlıysan anlatmaya çalışmakta o kadar ısrarlıyım :misshonk:

nefret kusan falan yok, başlatan kendinsin, olmayan polemiği yarattınız sonra da yok öyle değil böyle.
sen bazı üyelerin isteğini onaylıyor ve diğer herkesin isteğini yok sayıyorsun. sonra da gelmiş ben sizi eğlendiremem. eğlendirmeni bekleyen ya da isteyen yok bi bırak kendi halimize. kim ne demiş ya, silinen mesaj mı vardı konuda ben görmedim, neden bu kadar büyüdü ve buralara geldi bu konu..
Sevgili @pumpkin önceki konuda gerekli açıklamaları yaptım, fakat siz hala konuyu uzatmaya devam ediyorsunuz. Ben o konuda sadece @demeter in yorumuna yorum yaptım. Siz de kitabın ortasından giriş yaptınız ve mevzu buralara kadar geldi. Siyaset kategorisini şahsen ben oluşturmadım. Bu zamana kadar da öyle çok göze çarpan bir mesele olmadığından da dokunmamıştım, fakat bugün gördüm ki mevzular uzayacak, bölümü kaldırdım. Hala bana laf anlatmaya çalışma çabanızı anlayamıyorum.

Benim istediğim şey gayet basit. Ben bu forumda siyaset istemiyorum ya siz ?

demeter

Uzaklaştırıldı
Sevgili @pumpkin önceki konuda gerekli açıklamaları yaptım, fakat siz hala konuyu uzatmaya devam ediyorsunuz. Ben o konuda sadece @demeter in yorumuna yorum yaptım. Siz de kitabın ortasından giriş yaptınız ve mevzu buralara kadar geldi. Siyaset kategorisini şahsen ben oluşturmadım. Bu zamana kadar da öyle çok göze çarpan bir mesele olmadığından da dokunmamıştım, fakat bugün gördüm ki mevzular uzayacak, bölümü kaldırdım. Hala bana laf anlatmaya çalışma çabanızı anlayamıyorum.

Ne istiyor pasamiz?

pumpkin🌸

Elmas Üye

siyaset bölümünün başka bölümlerden farklı olduğuna şahsen ikna olamıyorum. o zaman herkese soralım, en az birinin istemediği kategoriler ve konular kapatılsın. ne kadar saçma bir fikir değil mi........... bi tarafa bir şey verirken diğer taraftan aldığına değer mi bunu bi tartmak lazım bence.
kitabın ortasından giren de yoktu, ben sana takıldığım noktayı 673478 kez anlattım, ama görüyorum ki anlamamakta ısrarcısınız bayım.....

demeter

Uzaklaştırıldı
Şu üstten bakmalı tavırlar saçma sapan yasaklar çok tanıdık gelmiyor mu?

Civciv

~Lafügüzaf~
Bronz Üye
@Adrasteia sabahın 8’inde söylediklerimden beni sorumlu tutmuş yazıklar olsun. O saatte uyuyan beynim yazıyo cjslsjdlakslwf Hele bir de dünden sonra ota b*ka sövmediğime şükretsene sen napıcan berlin almanyadaysa djskdjsldjslfosşd

Üst Alt