saol guzel düşüncelerin için bekliyor olacağım o halde jsjssjjsÇok üzüldüm. Sen yorulma ben arada okur sana atarım. Hiç yakışmamış sana.
saol guzel düşüncelerin için bekliyor olacağım o halde jsjssjjsÇok üzüldüm. Sen yorulma ben arada okur sana atarım. Hiç yakışmamış sana.
Ben varken modunuzun düşmesi pek mümkün değil kanımca, fikrimce, bence jjdjduddofff. bittiğine o kadar sevindim ki
şimdiden modum yükseldi yeminlen
adına şiir yazılmasını hak ediyorsun kasjdasdBen varken modunuzun düşmesi pek mümkün değil kanımca, fikrimce, bence jjdjdudd
Onu çok yaptılar, farklı bir şey olsun artık jdjdjdjdjjdjadına şiir yazılmasını hak ediyorsun kasjdasd
adını bi kağıda yazıp yırttılar mı ?Onu çok yaptılar, farklı bir şey olsun artık jdjdjdjdjjdj
Yırtılacaksa neden yazılıyor? Yakılsın bari..adını bi kağıda yazıp yırttılar mı ?
bak bu orjinal bunu bi düşn
dolar mı euro mu tl mi ? seç kasjdkasYırtılacaksa neden yazılıyor? Yakılsın bari..
Yok ya, bu da ritüel gibi oldu.
Ay bilemedim.
Sen paranın üstüne yaz adımı ndjdjdjd
Tabii ki Euro. 😍🤑dolar mı euro mu tl mi ? seç kasjdkas
100 eurom vardı güne verdim yaaa bu ayın başındaTabii ki Euro. 😍🤑
Avrupa kızıyım, alışkınım jdjdjd
Olmaz, Euro lazım. 👀100 eurom vardı güne verdim yaaa bu ayın başında
yanımda dolar var olmamı![]()
özel üye olarak fazla masraflısınız hanımefendi.Olmaz, Euro lazım. 👀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.