V
Valkyrie

uykum geliyoru
5000 küsür yorumda saldım sanırım@nunu hanım yüzünüzü gören cennetlik vallahi Özledik : ) ehe ehe ehe nerelerdesiniz efenim
yiaaaa ama özlersek ya seni5000 küsür yorumda saldım sanırım
Dün biri dc seslisinde teyze dedi karar verdim emkliye ayrılıyorum![]()
seçim gününde 10 yıl birden yaşlandım ben genç menç değilim artık nunu teyzeyimyiaaaa ama özlersek ya seni
kim teyze dediya döferim onu heeee nunucum gayet genç biriiii![]()
taaammı
sorma bende yaslandım vallag. ama olsun sen sakın kaybolma bak öle taaammmı nunucum valag üzülürüm heseçim gününde 10 yıl birden yaşlandım ben genç menç değilim artık nunu teyzeyim![]()
![]()
![]()
Teyzeee napıyorsun yaa, zombie vurmaktan bıkmadın mıııseçim gününde 10 yıl birden yaşlandım ben genç menç değilim artık nunu teyzeyim![]()
![]()
![]()
Bizene bu bilgidenyoruldum demekten yoruldumm
elbette size neBizene bu bilgiden![]()
Tamam niye bağırıyorsun el kadar adama ayip değil miielbette size ne
lakin yazmışsınız 32 punto içinden geçeni söyle diye
ha diyorsan ki yazma tamam yazmayız sıkıntı yapma.
Tamam niye bağırıyorsun el kadar adama ayip değil mii
Ne kadar sinirli olduğunu ünlem yapmaya çalışırken arada 1 yazmandan anladımmmbağırtmayın, beni delirtmeyin o zaman siz dee !!!1!!!1!!!!!111!!!!!!!!!1
cinlerim tepemde almiim ayağımın altına![]()
1leri bilerek yaptımNe kadar sinirli olduğunu ünlem yapmaya çalışırken arada 1 yazmandan anladımmm
Tamam sevgili Bi o fizik uzmanım sinirlenmeyin siz🤗
Tamam napamamız istersin mesela1leri bilerek yaptım
ama yine de beni sinirlendirmeniz hoş değilllllllllllllllllllll...................................................!!!!!!!!!1111!!!!!!!!11!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!!!1
beni sevinTamam napamamız istersin mesela
![]()
Bende şöyle biçimlendirdim
Aa çok kolaymış..beni sevin
bi de övünnn
çok çok övün, sonra bi daha sevinama çok sevinnnnn
O zaman besinlerin oksitlenmiş kalıntısını rektumdan uzaklaştırmaya başladıkAa çok kolaymış..
Çalışmalara başlayalım o halde..
Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor(TTNET)......
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.