İçinden Geçeni Söyle

Xasthur

Yönetici
9 saat uyudum hala uykum var. Bir 9 saat daha uyurum ajsbbsbs

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Çok güzel cümle kurmuşum yine, ben bunu da kaydedeyim djdjjd

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Adrasteia'nın her konuyu geyiğe vurması hk. diye konu açacağım, az kaldı jdjdjd

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Seçim sonuçları dolayısıyla hala sinirli de olsam sizi gördüm daha iyi oldum efendim :kalp:
Seni görmek de çok güzel
Her şey olacağına varır herkes müstehakını yaşar çiçeğim, yapacak bir şey yok zaman zaman gel yine beni gör sinirin geçsin jfjxjx

Xasthur

Yönetici
sorma. bak bunun yüzüne gittim 2 saat şekerleme yaptım gün ortasında :T:
eskiden bi yattım mı 12 saat uyurdum. şimdi en fazla 6 der :T:
biyolojik saate göre değişiyor hacı işte. Ben bazen 2 saat uyku ile zıpkın gibi dolaşırken bazen 10 saat uyku uyusam da zombi gibi gezebiliyorum maalesef.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
aniden gelen taşınsam mı hissii....... off allahım offf
annem derdin hiç bitmiyo diyo, kadın çok haklı biraz daha karnında dursam dert olarak doğcakmışım .s.s

bile bile yandı yüreğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

alcatraz

🍻
Elmas Üye
ben çok daraldım biraz yürüyüşe gideyim bari

De-Niro

Bronz Üye
Kendimceyim Düş/İçimde meczup tümceler var

Beni çıldırt diyor çığlığım;beni as ve kendine benzet.Eskiyorum.Yaşamın en iç noktasına koyuyorum kendimi:mavinin ve aşkın hükümdarlığına...Vurulanlarla vuranlar arasıdayım Düş.

Henüz olgunlaşmamış bir meyvenin hamlığı gibi tatsız bir hiçlikle sallanıyorum yaşamın kırık köşelerinde.Sonra biri çıksa diyorum.Biri çıksa,bir ay vaktinde,gülfidanları getirse bana.Hiç susmasa.

Hiçbir şeyim ben.Sen yoksan ben hiç olmadığım kadar hiçbir şeyim.Bunu kendimden bile saklıyorum.Çürümüş dişleriyle gelen sabah gibi,cesedi delik deşik edilmiş bir kaplumbağa yavrusu gibi,onun veya bunun gibi,kendilerinden kaçıp sapık bir yolda dişlenen çocuklar gibi,sabah ezanında uyanıp,kirli seccadelere sahte yüzlerini indirip kutsal olan ne varsa ona yalvaran din tacirleri gibi saklıyorum kendimden hiçbir şey olduğumu.

Herkes gibi benim de bir öyküm vardı Düş...Ama ben uzun bir şiirde manasız bir yolculuğa çıkmak istiyordum.Herkesin bir öyküsü vardır ama şiiri yoktur der ya usta.İşte ben de bu farklılığın ortasında,hiçbir şey olmamak için olgunlaşmak istiyordum. Seni arıyordum.

Söylesene Düş mavinin hangi tonundasın?Bir masal bulup dokunabilirmiyim,gözlerinin yeşiline.Yada bir şairin şahdamarını kesip,mısra mısra dolarmıyım avuçiçi sıcaklığına.Ama yoksun ve sensizliğe iki kez vuruyor saat.

Bir: çava bejim nizanim

İki: çava bejim nizanim

17-05-2023

Üst Alt