Siz gözden geçirirken ben gönlünüzden geçer giderim efendim, dikkat ediniz. 😒özel üye olarak fazla masraflısınız hanımefendi.
bu ikili ilişkiyi gözden geçirmeye karar verdim.![]()
Siz gözden geçirirken ben gönlünüzden geçer giderim efendim, dikkat ediniz. 😒özel üye olarak fazla masraflısınız hanımefendi.
bu ikili ilişkiyi gözden geçirmeye karar verdim.![]()
ama ama...Siz gözden geçirirken ben gönlünüzden geçer giderim efendim, dikkat ediniz. 😒
ben niye sürekli 4-5 saat uyuyorum 2 gündür o zaman9 saat uyudum hala uykum var. Bir 9 saat daha uyurum ajsbbsbs
Uyku eşiğin dusuktur kanka olur öyle.ben niye sürekli 4-5 saat uyuyorum 2 gündür o zaman![]()
Dikdator bir yonetim uyesi beyanı habshhsKendi fotografini pp yapmayani banlama akımı m yapsak....
Çok iyiyim @Heavenly bey siz nasılsınız![]()
Seni görmek de çok güzelSeçim sonuçları dolayısıyla hala sinirli de olsam sizi gördüm daha iyi oldum efendim![]()
sorma. bak bunun yüzüne gittim 2 saat şekerleme yaptım gün ortasındaUyku eşiğin dusuktur kanka olur öyle.
biyolojik saate göre değişiyor hacı işte. Ben bazen 2 saat uyku ile zıpkın gibi dolaşırken bazen 10 saat uyku uyusam da zombi gibi gezebiliyorum maalesef.sorma. bak bunun yüzüne gittim 2 saat şekerleme yaptım gün ortasında
eskiden bi yattım mı 12 saat uyurdum. şimdi en fazla 6 der![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.