bedava mı ?Gece gece arkadaşın aşk acısını dinliyorum.
Güzin abla da olduk.
🤓
Bedavadan bir sürü öneri verdim, gece beni buralarda bırakıp gitmemeliydin..bedava mı ?
neyse. arkadaşına de ki o gecelik bedavaydı.Bedavadan bir sürü öneri verdim, gece beni buralarda bırakıp gitmemeliydin..
Senden bir şeyler kapmam lazım. 🤓
Adam profesyonelliğe dökmüş işi jdjdjdjdjddneyse. arkadaşına de ki o gecelik bedavaydı.
bundan sonrakiler ücrete tabii.
insana dert mi anlatılır beee. git dağa taşa kuşa ağaca anlat.
insan zaten dert yuvası. de
gelirse makbuz kes parasını al sonrasına bakarsın
takıldığın yer olursa sor. başlarda ücretsiz memnun kalır devamını istersen sözleşme ve makbuza dökeriz aksdjasdajAdam profesyonelliğe dökmüş işi jdjdjdjdjdd
Bana ne zaman girecek diye bekliyordum zaten shdjdjsjstakıldığın yer olursa sor. başlarda ücretsiz memnun kalır devamını istersen sözleşme ve makbuza dökeriz aksdjasdaj
kusura bakmayın arkadaşlar. bana girerse hepinize girerBana ne zaman girecek diye bekliyordum zaten shdjdjsjs
Eyvallah kardesim.Herkesin hayra yoramadigi bir Düş'ü var.Bizimkisi icimize cam kiriklari sapliyor.bravo dostum , muhteşem olmuş
Onunla konuşuyorum demiştin oysa ki 🤪bu kız niye açmıyor telefonu ya delircem
o o değil ya .))Onunla konuşuyorum demiştin oysa ki 🤪
Gece gece arkadaşın aşk acısını dinliyorum.
Güzin abla da olduk.
🤓
ne onaylattınız lan bana
inş ayvalıktaki yazlığımı elimden almazsınız
Ben de korkmadan pat pat imzaladım gitti, içime kurt düşürdünüz djjddudBen ruhumdan korkmustum
Ben de korkmadan pat pat imzaladım gitti, içime kurt düşürdünüz djjddud
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.