İçinden Geçeni Söyle

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Ay ne yazıyordu. Ben gözlerim kapalı kabul ettim gittim. Şehir değiştirmemi ve diğer herşeyi gerektirecek bir durum değildir.
lotus ve kübo isimli kullanıcının şehir değiştirmesini ve diğer herşeyi gerektirecek durumlar için alcatrazla görüşülmesi gerekiyor. geri kalan maddeleri de okuduktan sonra lütfen ilgili moderatörümüz alcatraz dile iletişime geçiniz yazıyordu.

zaten ben ondan sonrasını okumadım kasdjkasdsa

CaT

🎈
Board Admin
lotus ve kübo isimli kullanıcının şehir değiştirmesini ve diğer herşeyi gerektirecek durumlar için alcatrazla görüşülmesi gerekiyor. geri kalan maddeleri de okuduktan sonra lütfen ilgili moderatörümüz alcatraz dile iletişime geçiniz yazıyordu.

zaten ben ondan sonrasını okumadım kasdjkasdsa

Hemen görüşelim @alcatraz bey

alcatraz

🍻
Elmas Üye
okusaydınız efenim. okuyun diye koyduk. okuma yazmanız da var çok şükür. okumamış olmanız bizi bağlamaz. madde 666'da açık olarak belirtilmişti.
...
bu kız okumaz :T:

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
okusaydınız efenim. okuyun diye koyduk. okuma yazmanız da var çok şükür. okumamış olmanız bizi bağlamaz. madde 666'da açık olarak belirtilmişti.
...
bu kız okumaz :T:
Ben okuduğumu sanıyordum. Sizi saklayacağız yazıyordu. Tamam, tamam yüzümü yıkamadan okudum itiraf ediyorum.

velevki

🎈
Altın Üye
Tek kelime okumadan imzaladım.. foruma olan itimadim i sorgulatmayin bana .)) Biz neyi imzaladık sahiden?

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Ben okuduğumu sanıyordum. Sizi saklayacağız yazıyordu. Tamam, tamam yüzümü yıkamadan okudum itiraf ediyorum.
böyle dürüst gelmeye devam ederseniz maddeler arasına sizi bu tür durumlardan sakınan bi maddede ekleyebilirim hanımefendi.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
çalışma isteği: 0
yaşama isteği: 0
hiç bişi yapmama isteği : 100

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Bugün neden saçma sapan şarkıları denk geliyorum ben ya?

Üst Alt