V
Valkyrie

beklemeyi sevmiyorum .(
Benlik bir sey degil, guncellemeden dolayi geldi bende imzaladim 😁😁Ben tekefonuca da calistim, insanlara neler kakaliyorlar.. gözlerim yarim açık olmasina ragmen okudum, @HolySpectre ye güveniyorum djjsjsjs
Benlik bir sey degil, guncellemeden dolayi geldi bende imzaladim 😁😁
3 maddeyi okumadın galibaOzmn siteye sattik ruhumuzu dudjdhjsdj
Ay ne yazıyordu. Ben gözlerim kapalı kabul ettim gittim. Şehir değiştirmemi ve diğer herşeyi gerektirecek bir durum değildir.3 maddeyi okumadın galiba
sadece ruh olsa yine iyi
lotus ve kübo isimli kullanıcının şehir değiştirmesini ve diğer herşeyi gerektirecek durumlar için alcatrazla görüşülmesi gerekiyor. geri kalan maddeleri de okuduktan sonra lütfen ilgili moderatörümüz alcatraz dile iletişime geçiniz yazıyordu.Ay ne yazıyordu. Ben gözlerim kapalı kabul ettim gittim. Şehir değiştirmemi ve diğer herşeyi gerektirecek bir durum değildir.
lotus ve kübo isimli kullanıcının şehir değiştirmesini ve diğer herşeyi gerektirecek durumlar için alcatrazla görüşülmesi gerekiyor. geri kalan maddeleri de okuduktan sonra lütfen ilgili moderatörümüz alcatraz dile iletişime geçiniz yazıyordu.
zaten ben ondan sonrasını okumadım kasdjkasdsa
buyrun efenim. maruzatınız nedir ?Hemen görüşelim @alcatraz bey
buyrun efenim. maruzatınız nedir ?
Ben okuduğumu sanıyordum. Sizi saklayacağız yazıyordu. Tamam, tamam yüzümü yıkamadan okudum itiraf ediyorum.okusaydınız efenim. okuyun diye koyduk. okuma yazmanız da var çok şükür. okumamış olmanız bizi bağlamaz. madde 666'da açık olarak belirtilmişti.
...
bu kız okumaz![]()
böyle dürüst gelmeye devam ederseniz maddeler arasına sizi bu tür durumlardan sakınan bi maddede ekleyebilirim hanımefendi.Ben okuduğumu sanıyordum. Sizi saklayacağız yazıyordu. Tamam, tamam yüzümü yıkamadan okudum itiraf ediyorum.
Geçmiş olsun sevgili @velevki hanım. Evinize arabanıza, taşınıza toprağınıza el koymuş bulunmaktayımTek kelime okumadan imzaladım.. foruma olan itimadim i sorgulatmayin bana .)) Biz neyi imzaladık sahiden?
Tam bi Koç Burcu gibisinbeklemeyi sevmiyorum .(
başak burcuyum :)))Tam bi Koç Burcu gibisin
Hemen anlarım
Çok anlayışlıyımdır![]()
Etkilendimbaşak burcuyum :)))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.