İçinden Geçeni Söyle

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Kıyaslama... (Kendime)

De-Niro

Bronz Üye
İçime Düş Kırıkları Bırakana

Şimdi mor bir bıçağın ucunda boşaltsam içimi sana.Ya da firarda olan bir kar tanesi olsam,sende buzdan bir heykel...Düşsem yanaklarına.Sonra kıpkırmızı olsam,geceyi kandırıp yıldızlarını çalsam;ısıtsam seni bir çöl rüzgârının saçlarını okşar gibi.Mesela yeşil bir bakıra üflesem nefesimi,şekillenip oyuncağın olsam;kırsan kollarımı...İsimsiz bir sahnenin en kızıl noktasında sıcak bir bulut olsam,etine dokunsam çalkalanan bir suyun ateşinde.

Kör bir ressamın tuvaline gizlenip gelsem koynuna,koynunda açsam rengârenk bir bahar çiçeği gibi.Ya da yanaklarını yeniden çizsem akşamın kimsesizliğine.Ellerimi kanatsam küllerle.Mısralardan kuleler yapsam.Bir çılgınlık işlesem durgunluğunun tam ortasında.Mesela bu yitik şehri benzinle sulasam,ateşler açsa kırık çerçevelerin işlemelerinde.Ya da suskunluğunu delip geçen bir cinayete kurban gitsem.Yeniden doğsam.Doğsam diyorum Düş,sara nönetlerinin titrettiği avuçlarına...

Sonrasında kendimi yırtıp pembe zarflarda sana yollasam.Mavi bir güvercinin intiharı kadar anlamsız,ama yüce olsam.Yine de gider miydin?Gitme Düş!Güneşin battığı yerde bitmez umutlar.Ve gördüğüm tek deniz gözlerindi.Mutlak mutlulukta,yalnızlıkta vardı şehirler yaşlanmadan önce.Yaşlanmadan önce bu şehirler,aşkta sana benzerdi Düş.

Yüzünün bir yanında katran tutmuş acılar,bir yanında umut;ortasında ben:eski bir elbise...Gitme Düş!Ben şimdi kime çiçekler toplarım.Bak sönüyor işte içimdeki ışık.Dinle!Bu onun sana haykıran son nefesidir. Silik bir şarkı gibi,tanrı henüz uzaklaşmamıştı bizden.Bizden parçaları toplayıp geçit törenlerinde delilere sunandı O aşk: tanrının gülen yüzü.Ve hiçbir deli yalın ayak değildi bu şehrin çıplak sularında.Yumru yumru göç sofralarında toza toprağa bulanmış çocuklar gibi sevmiştik O'nu:
aşkı.Tanrıyı sever gibi,kutsal duvarlara ağlar gibi,bizden çıkıp çarpık diyarları yakan ateşler gibi,çöl gibi Düş;iki ayrı dilin sevişmesi gibi sancılı...Şimdi üç kez vuruyor saat...

Bir: ez ji te hez dikim

İki: ez ji te hez dikim

Üç: ez ji te hez dikim

15-05-2023

alcatraz

🍻
Elmas Üye
olum yapacak işlerim vardı uyuyakalmışım yaa saate bak mk

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Dışarı cikip gezicem diyodun enden uyudunnn djdjdjd
dünden cok yorgundum hemn fiziken hem mental olarak.
karnımı doyurdum anneme dedim ki sahilde dondurma ısmarlayım sana gezelim tmm bulaşıkları halledeyim dedi. bende biraz uzanayım dedim.
...
ben bu kadar çabuk ve derin uyuyacağımı bilemeidm aksdsja

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Allah immm sahişde dondurma yiyenler var ben hala kombi yakıyorum yaaaa :saskin2:

Yaz geldi siz denize girersiniz ben yine kombi yakıcam

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Yayın yapsanıza canlar.

Üst Alt