V
Valkyrie

niye özele atıyorsun bence bu olağanüstü yakışıklılığı bütün forum görmeli sjjsjsjananaslı foto.asda.sd
niye özele atıyorsun bence bu olağanüstü yakışıklılığı bütün forum görmeli sjjsjsjananaslı foto.asda.sd
pöff...niye özele atıyorsun bence bu olağanüstü yakışıklılığı bütün forum görmeli sjjsjsj
olum yapacak işlerim vardı uyuyakalmışım yaa saate bak mk
dünden cok yorgundum hemn fiziken hem mental olarak.Dışarı cikip gezicem diyodun enden uyudunnn djdjdjd
sen nerdesin şuan yaa. antarktika mı ?Allah immm sahişde dondurma yiyenler var ben hala kombi yakıyorum yaaaa
Yaz geldi siz denize girersiniz ben yine kombi yakıcam
Evdeyim jfkdksen nerdesin şuan yaa. antarktika mı ?
emin misin ? kuzey kutbuna yakın gibisin.Evdeyim jfkdk
Evin sorunu bu ya... Hep soğukemin misin ? kuzey kutbuna yakın gibisin.
sen menopoza giriyon yaaa
yazın güzel olur. öyle düşünEvin sorunu bu ya... Hep soğuk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.