Hangi yöntem işe yaradı? .dNeyse ki agrim hafifledi be cok sukur
Hangi yöntem işe yaradı? .dNeyse ki agrim hafifledi be cok sukur
Hangi yöntem işe yaradı? .d
Kafami suya tuttum biraz da omuzlari ovdurdum bizim elemana agri kesici caktim bide. Az bisi daha agriyor ama su an rahatim. D sagolasin. Arka saclarimi yolacaktim..Hangi yöntem işe yaradı? .d
Kafami suya tuttum biraz da omuzlari ovdurdum bizim elemana agri kesici caktim bide. Az bisi daha agriyor ama su an rahatim. D sagolasin. Arka saclarimi yolacaktim..
Sayabilecegim bir suru sey var ya..stres kaynakli olabilir.. bende de vardi kronik, herseyi test ettirdim doktor doktor gezdim, bi hatun doktor dediki omuzlarinizda cok agriyorsa, yukari dogru gider sinüzit yapar. Acma germe hareketleri vs yapin demisti..
Sayabilecegim bir suru sey var ya..
Omuz agrilarim muhtemelen pc basinda oldumdan
Gozlerde astigmat var ve gozluk kullanmiyorum elimde oldu halde sevmiom cunku
Stres yapan biri degilimdir bir de ama...
Boyun fıtığı olabilir, o bu ağrıları çok tetikler.Sayabilecegim bir suru sey var ya..
Omuz agrilarim muhtemelen pc basinda oldumdan
Gozlerde astigmat var ve gozluk kullanmiyorum elimde oldu halde sevmiom cunku
Stres yapan biri degilimdir bir de ama...
Ya gozluk benı sıkıyor yaBoyun fıtığı olabilir, o bu ağrıları çok tetikler.
Kendimden biliyorum.
Ayrıca astigmat berbat bir şey ve kesinlikle gözlük veya lens kullanmalısın, ben de yeni kullanmaya başladım, hayatım değişti.
O zaman bu ağrıları çekmeye mahkumsun.Ya gozluk benı sıkıyor ya
@Küboo
Cok bktan bir hayati yasadiktan sonra oyle kafana takma istegi ya da icine atmak gibi bir durumu bile ozumsuyorsun bir sure sonra.
O zaman bu ağrıları çekmeye mahkumsun.
Ne emmeye geliyorsun sen de ne gömmeye ama..
Kız tereddüte düşürdün beni, çok yanlış yerde mi kullandım acaba shsjssPeceli bi komsumuz vardi bizim, bize cay icmeye gelmisti..
Ozamanlar 16 yasinda falanim, türkiyeden gelmis iki üc erkek arkadaslarimiz vardi hep böyle deyimler kullanirdi tabi ben ne anlama geldigini bilmezdim
o aksam balkonda cay icerken bisey dedim, yok dedi, baska bisey dedim, yok dedi.. dedim aaa sultan teyze sende ne emmeye geliyon ne gömmeye
ortamda bi sessizlik teyzeler hep bana bakti, annem dedi Kübra sen kimlerle takiliyorsun son zamanlar???
o gün bugündür o lafi hayatta kullanmam ksdjkfjkkjfd
Kız tereddüte düşürdün beni, çok yanlış yerde mi kullandım acaba shsjss
özele bakşöyle havuzlu,şezlonglu,ananaslı foti gelir mi be kral .)))
ne var özelde .))?özele bak![]()
ananaslı fotone var özelde .))?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.