@ivan divandelen çok dertli şarkılar çaliyor ondanNe bu efkar modu herkeste yahu herkes mi mutsuz?
@ivan divandelen kardeşim benden bir tanecik oynak şarkı armağan edebilir misin tüm dinleyenlere? İçim uf oldu valla oflayan poflayanlardan 🤣
Nasıl okuyor? Ben dinlemeye müsait değilim de.Nickimi yanlış okuyup karıştırıyor 🙄🙄
Freya dedi banaNasıl okuyor? Ben dinlemeye müsait değilim de.
Hahahha kahkaha attım 🤣Freya dedi bana
Bunu başka bi forum admini istemişti benden kanks svsbsb var yani öyleleri de dbdbdbdtam bi teknik destek elemanısın yaa. adam utanmasa anydesk isteyip gösterecek. helal olsun. oyum sana kral
Çalışıyorum çalışıyorum. Geceleri zaten yokum. Depo günleri bitti ofis günleri başladı. Atölye cihaz dolmuş. CipraLex nerde diyeceğine gel de bir tornavida al eline de az yardım et..
adminler böyleli demek ki kanks. 2 post farkla anydesk bağlantısı da ister misiniz akdlskdaBunu başka bi forum admini istemişti benden kanks svsbsb var yani öyleleri de dbdbdbd
O da olmazsa, 5 post farkıyla evinze gelip özel ders verebilirizadminler böyleli demek ki kanks. 2 post farkla anydesk bağlantısı da ister misiniz akdlskda
sadece VIP paket alarak kapı komşumuz olabilirsiniz. Detaylar için DM.O da olmazsa 5 post farkıyla evinze gelip özel ders verebiliriz
![]()
Ve Premium paketlerimizden herhangi birini satın alırsanız eğer, Tamamen ücretsiz kargo ile kapınıza çaydanlık seti teslim edebiliriz. Kampanya koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için, @alcatraz la görüşünüz.sadece VIP paket alarak kapı komşumuz olabilirsiniz. Detaylar için DM.
Bunlar dışında halkla ilişkiler uzmanımız sayın @pumpkin🧿 ile de irtibata geçebilirsiniz.Ve Premium paketlerimizden herhangi birini satın alırsanız eğer, Tamamen ücretsiz kargo ile kapınıza çaydanlık seti teslim edebiliriz. Kampanya koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için, @alcatraz la görüşünüz.
admin değil mi hepsi aynı kankss 🚬adminler böyleli demek ki kanks. 2 post farkla anydesk bağlantısı da ister misiniz akdlskda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.