İçinden Geçeni Söyle

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Boyadığım saksıları koyacak yer yoktu ben de cam önüne petek üstüne dizdim öyle.. derken gelen giden ay çok güzel modunda derken ben de bi aydınlandım ve herkese haftalık hedefler koydum. Hedefe ulaşırsanız istediğinizi alabilirsiniz dedim..
bugün ilk hedefini tatlı mı tatlı bi teyze gerçekleştirdi. Uç da bi hedef koymama rağmen hedeften 200 gram daha fazla verip gelmiş.. dedi ki ben seni kızım gibi sevdim senin için harfiyen uyuyorum. Besin tüketim kaydına tek bir çizik atamadım.. hatunun tek kaçamağı hatası olmaz mı olmamış işte…
Sonra paylaşımını gördüm aşırı duygusallaştım.. minicik şeyler insanları nası mutlu edebiliyo.. o mutlu ben mutlu :srl:

Ekli dosyayı görüntüle 7188
Baktıkça seni ve başarısını hatırlayacak

@pumpkin🧿 ayy ben niye duygulandım ya bence aşiri anlamlı bir hediye

💕

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Aynen
En son martta gelmişti fatura
Ödenmemiş faturam yok olsa zibilyon kere keserlerdi. Ama ödenmemiş 1.73 diyor. O ne demek acaba 🤔
eve gidince bakayım kanks bize ne gelmiş. öde bari netten de 2 gün sonra 1.73 tl için başımıza iş almayalım aksdjk

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Baktıkça seni ve başarısını hatırlayacak

@pumpkin🧿 ayy ben niye duygulandım ya bence aşiri anlamlı bir hediye

💕

Bence de farketmeden anlamlı bir işe kalkışmışımm :dyg: doğaçlama takılmayı seviyorum ben yaa aklımdan bile geçmemişti böyle bir şey ama sanırım bu hobimi bu alana yönlendiricem :dyg:
Ben de çok duygusallaştım, gitmiş bi de paylaşmış :kalp: ya aşırı mutlu etti dün beni.. bir de besin tüketim kaydına beş yıldız attım, bana verir misiniz onu oğlumla gelinime göstereyim dedi zaten vercem dedim :dyg: bu meslek için fazla duygusalım….

pumpkin🌸

Elmas Üye
eve gidince bakayım kanks bize ne gelmiş. öde bari netten de 2 gün sonra 1.73 tl için başımıza iş almayalım aksdjk
Tam benim başıma gelebilecek bişe zaten sgdbd keserlermiş dbdbd du bakcam eneryadan şimdi

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bence de farketmeden anlamlı bir işe kalkışmışımm :dyg: doğaçlama takılmayı seviyorum ben yaa aklımdan bile geçmemişti böyle bir şey ama sanırım bu hobimi bu alana yönlendiricem :dyg:
Ben de çok duygusallaştım, gitmiş bi de paylaşmış :kalp: ya aşırı mutlu etti dün beni.. bir de besin tüketim kaydına beş yıldız attım, bana verir misiniz onu oğlumla gelinime göstereyim dedi zaten vercem dedim :dyg: bu meslek için fazla duygusalım….

Hem hobini yaparak keyifli vakit geçiriyorsun hem de hediye ediyorsun (çünkü yaptiğim şeyleri koyacak yer olmaması ve bir süre sonra gözüme batması beni deli ediyor)

pumpkin🌸

Elmas Üye
Hem hobini yaparak keyifli vakit geçiriyorsun hem de hediye ediyorsun (çünkü yaptiğim şeyleri koyacak yer olmaması ve bir süre sonra gözüme batması beni deli ediyor)

Aynen
Koyacak yer yoktu gerçekten
Ve insan sevindirmek paha biçilemezmiş :dyg:

pumpkin🌸

Elmas Üye
Olm bu 1.73 ney nan kafayı yiycem svsbsb neden benim başıma böle şeyler geliyo dhdhd

pumpkin🌸

Elmas Üye
Açma kapama bedeli daha çok sen onu hemen öde fjfjdk
Yaniii kesinlikleee
Ama tüm faturalarımı tek tek inceledim.. hepsi otomatik ödemedeydi zaten.. hepsinde ödenmemiş faturanız yoktur tşk yazıyo ay aklımı çıldırıciiimmm

Üst Alt