Okey oynayalım mı? 🙂Zil olayı gerçekten çok hoş.: )))))))) Bayıldım.dd
Okey oynayalım mı? 🙂Zil olayı gerçekten çok hoş.: )))))))) Bayıldım.dd
Geliyorummmmm.: ))))Okey oynayalım mı? 🙂
Bekle ben de geliyorum .)))Geliyorummmmm.: ))))
Neysadece benim çabalarımla olacaksa varsın olmasın önemli değil
bazı şeyler işte
Niye ya güzel olmamış mııBildirim gelince sallanan şeye vurasım geliyor. Çok yorulmuşum bugün belli.
Hayır çok güzel, komple herşey çok güzel. Mesajların arkasında renkler, kare kare dağılan duvar kağıdı gibi şeyler(adına ne deniyor bilmiyorum) falan çok hoş. İnsan yorgun olunca ses, hareketi şöyle eliyle durdurmak isteği olur ya benim ki o. Yoksa eline sağlık bahar gibi olmuş forum teması.Niye ya güzel olmamış mıı
sevgili @HolySpectre nacizane,
View: https://i.imgur.com/6FoDPf3.png bu işaretli alanı top bar'a sabitleyebilir miyiz ? bildirim, mesajlar vs'de ekranla beraber insin çıksın ? tabii uygunsa
Kıskandım.Geliyorummmmm.: ))))
Gelsene sen de.Kıskandım.
@HolySpectre bak böyle görünüyor bende. en top ile gelmiyor 2. top ile geliyor gibi (=Ekli dosyayı görüntüle 7143
Bende geleyim miiiGelsene sen de.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.