2 gün önce tartıldım 3 buçuk kg vermişim bende
O değil acıkmıyorum. Açlık krizi mrizi kalmadı 🤣🤣🤣
Acil keten tohumu çektir ve ye valla acaip işe yarıyor
Nasiiiul neden bu bilgiyi buraya yaziyorsun djdjjdjd nasil yiyorsun o mereti
2 gün önce tartıldım 3 buçuk kg vermişim bende
Kahkaha attırdın Sjsjsjskirayı da öpücük veya farklı şeylerle öderim demi
ben a101den öğütülmemiş var onu bazen tüketiyorum ya2 gün önce tartıldım 3 buçuk kg vermişim bende
teşekkür ederimkooo💖💖Tebriklerrr devamını dilerim 😊
Aa sen yiyemiyor musunNasiiiul neden bu bilgiyi buraya yaziyorsun djdjjdjd nasil yiyorsun o mereti
Öğütülmemişi olmaz.ben a101den öğütülmemiş var onu bazen tüketiyorum ya
baya açlığa alıştım
beni de. düşün ki düşüncesi bile kahkaha attırdı. ya uygulasam ????Kahkaha attırdın Sjsjsjs
acil linkAklımda çok güzel bir ceket var onu alacağım bulursam
Görseller de yok işte blazer ceketin tranparan olanını düşün efil efil Sjsjssjacil link
Özel tasarım olur anca o var mı öyle bir şey 🤣🤣🤣Görseller de yok işte blazer ceketin tranparan olanını düşün efil efil Sjsjssj
Bulup alıp kombin yapıp atacağım söz 🙂Özel tasarım olur anca o var mı öyle bir şey 🤣🤣🤣
Ben tasarım okudum bulamazsan çizimi yaparım alır götütür diktirisin 🤣🤣Bulup alıp kombin yapıp atacağım söz 🙂
Yok yok sadece bulmam biraz zaman alacakBen tasarım okudum bulamazsan çizimi yaparım alır götütür diktirisin 🤣🤣
Yağmurluk gördüm de ceket hiç görmedim bu nasıl aklına geldi asıl ben bunu düşünüyom 🤣🤣🤣Yok yok sadece bulmam biraz zaman alacak![]()
Yağmurluk gördüm de ceket hiç görmedim bu nasıl aklına geldi asıl ben bunu düşünüyom 🤣🤣🤣
Aklımdan çok tuhaf şeyler geçiyorduŞuan çapkınlık yapıyorum anlatıcam sana sonra söz![]()
Esmer ve geniş omuzlu bir beyle kahve içiyoruz dm de fazla mı net oldu buAklımdan çok tuhaf şeyler geçiyordu
Bak ben kekoyum bazen anlamayabilirim düz söyle 🤣🤣🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.