esmer biraz abartı oldu :d
Kumral ?esmer biraz abartı oldu :d
evetKumral ?
Saygılar. Hörmetler.Esmer ve geniş omuzlu bir beyle kahve içiyoruz dm de fazla mı net oldu bu![]()
Şu an online :)@Kaf`Kef online olmayınca üzülüyorum ben![]()
İyiki online :)Şu an online :)
Dubalara kadar yüzelim mi? :) (utangaç smile)İyiki online :)
Okyanusda kaybolalım ?Dubalara kadar yüzelim mi? :) (utangaç smile)
hemfikiriz sevgili kullanıcıadınıokuyamadığımhanımbireyaaww forum çok güzel olmuş lan
Beğenmene sevindim @döngüsel 🤗 Aşağıda ki video da daha fazla yapılandırma ayarları var onlarıda kontrol edebilirsin@HolySpectre forumun bu hali çok güzel olmuş.
Ben hala alışamadım en son alışıp seven ben olcam kesin 🤣🤣🤣Zil olayı gerçekten çok hoş.: )))))))) Bayıldım.dd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.