instagrama tahmini ne zaman girerim
Evet çiçeğim aynen buonur markettin onlinesinde vardı deneyeyim dedim içimi çok yumuşak.
kahveyi hiç denemedim evdekiler bitsin onuda denerim.
https://www.onurmarket.com/-mesh-stick-yesil-cay-16-li-32-gr--63866
https://www.onurmarket.com/-mesh-stick-gold-kahve-16-li-32-gr--63924 bu mu söylediğin
Hala bozuk muinstagrama tahmini ne zaman girerim
ekrandan atıyor açılmıyor aslaHala bozuk mu
Silip tekrar yükle dicem de denemişsindir belki :)
Denerim kuzum tytyEvet çiçeğim aynen bu
Kahvesi de böyle
uygulamayı silip telefon dosyalarını temizleyip kapatıp açıp uygulamayı yükleyip deneyebilrisin.ekrandan atıyor açılmıyor asla
telefonum delirdi muhtemelen
denedim bebeğim sildim temizledim yükledim soora sildim kapattım açtım tekrar yükledim oh no olmuyoruygulamayı silip telefon dosyalarını temizleyip kapatıp açıp uygulamayı yükleyip deneyebilrisin.
Geçmiş olsun 🥲denedim bebeğim sildim temizledim yükledim soora sildim kapattım açtım tekrar yükledim oh no olmuyor
İstanbul'u neden yakıyorsunuz @döngüsel hanımciğimYansın İstanbul bu gece, külleri savrulsun...
Can sıkıntısı insana her şeyi yaptırabiliyor.İstanbul'u neden yakıyorsunuz @döngüsel hanımciğim
İstanbul soğuk yakarsan ısınırız çiçeğimCan sıkıntısı insana her şeyi yaptırabiliyor.
Ponçik bey nedir yaa..Çok ponçik bir bey kediyi gelip aldı.
Dükkanda bakılacak tüm gün insan olur insan seviyor zaten kedi ay nasıl mutlu oldum anlatamam.
Kediyi teslim etmek için uyuyamadım 12 de uyudum 6 da uyandım 🙏🐾
Yani canayakın samimi iyiliği yüzüne vurmuş demek benim için 🤣🤣🤣Ponçik bey nedir yaa..
Neyse kedi için sevindik orası ayrı..![]()
Yağmurlu havada şemsiyemi almadığım için kendime herkes anyaya sen konyaya ne manyak insansın diye eleştiri yaptığım bir andayım.hi . canısı Lar nasisiniz bak1m
Ultra süper zengin olduğunu bilmesek bu kadar zaman yokluğunu, düzenli bir işe mi girdi bu çocuk acaba sorularına terkedeceğizhi . canısı Lar nasisiniz bak1m
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.