Yakın sanıyordum ya meğer 🤣🤣🤣hchdhshdh bozuntuya vermeseydin bari gjdjdj efsane ya fjdj
Yakın sanıyordum ya meğer 🤣🤣🤣hchdhshdh bozuntuya vermeseydin bari gjdjdj efsane ya fjdj
Ben daha uyumadım sanki forumu birbirimize devrediyoruz seninle 🤗Alarmım şimdi çalıyor.
Bir alarmla bir de güneşin doğuşuyla yarışmak hoşuma gidiyor. İkisinden de önce kalktığım zaman kendimi iyi hissediyorum.: )))))))))))
Burda 3 4 dk oldu. Kedi boğazımda yatıyo zar zor su içtim 🤣🤣🤣Burada ezan yeni okunuyor. An itibariyle tüm Türkiye oruca başlamıştır. Tutanlara Allah kolaylık versin ve niyetlerini kabul etsin.
Bende de sıkıntılı bu aralar açılıyor ama hatalar veriyorinstagram uygulaması kendini sürekli açmadan atıyor ekrandan.
instagram lite indirdim oda aşırı sinir bozucu bi uygulama.
nasıl çözecem bunu
uygulamayı sildim yükledim telefonu kapatıp açtım mznxd yok olmuyor arkadaş!
Biz de aynı dertten muzdaribizinstagram uygulaması kendini sürekli açmadan atıyor ekrandan.
instagram lite indirdim oda aşırı sinir bozucu bi uygulama.
nasıl çözecem bunu
uygulamayı sildim yükledim telefonu kapatıp açtım mznxd yok olmuyor arkadaş!
Biz de aynı dertten muzdaribiz
telefonum çöp olacak diye çok korktum 🥺🥺🥺Bende de sıkıntılı bu aralar açılıyor ama hatalar veriyor
İnstaya 1 yıldız verelim 😒 organize olalım x3 de olsak olsun 🤣🤣telefonum çöp olacak diye çok korktum 🥺🥺🥺
instagram lite çekilmiyor be hesabı silecem bu gidişle xjxnnfİnstaya 1 yıldız verelim 😒 organize olalım x3 de olsak olsun 🤣🤣
Ya bakma aslında çok zaman yiyor açıyoruz reels ne izlediğimizide anlayamıyoz bir süre sonra çok bakıyoruz.instagram lite çekilmiyor be hesabı silecem bu gidişle xjxnnf
garip bi cazibesi var namussuzunYa bakma aslında çok zaman yiyor açıyoruz reels ne izlediğimizide anlayamıyoz bir süre sonra çok bakıyoruz.
Sil en kötü onlar düşünsün 🤣🤣🤣
Yat yat akşama çok var daha az bişi uyu gitsinÇok uykum var.![]()
Yok aynı değil burnunun üzerindeki kaşlar arasındaki desenlere bakEvet iki kedi arasındaki farkları bulalım o zaman buyrun.
Ekli dosyayı görüntüle 6037
Ekli dosyayı görüntüle 6038
Yeşil gözlünün gözleri sonradan renk değiştirmiş ama öyle yani değişiyor evrimleşmiş kedi.
Trolllendim ya ben bir manyak tarafından. Sabah sabah
Bak bu sefer sen bile sası olmadan bulursun. @Lafebesi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.