- Katılım
- 17 Şub 2022
- Mesajlar
- 4,020
- Çözümler
- 1
- Tepki puanı
- 1,210
- Puanları
- 113
- Konum
- ağrı dağı eteğinde
- Cinsiyet
- Kadın
şu pirinç pilavının lapa olmaması için adına şiirler mi yazmalıyım öf be
Basmati pirinç al asla lapa olmaz çünkü nişastası çok az dışarı salsada bir cacık olmuyor.şu pirinç pilavının lapa olmaması için adına şiirler mi yazmalıyım öf be
Ani hava ısı değişimlerinde baş ağrısı çekiyorum.@nunu geçmiş olsun, yine neler çekiyorsun kuzum sen?
Bizde değişik bir şey yok. Yaramaz kudurukluk yapıp duruyor.Ani hava ısı değişimlerinde baş ağrısı çekiyorum.
Bir doktora danışmıştım yapacak bir şey yok demişti. Yani ağrı kesici yakı alıp yapıştırdım kas gevşetici içtim tütsü at kestanesi jeli sürdüm ne varsa denedim.
Bugün geçmişti çok keyifli kalktım alışveriş yaptım geldim buzluğa bişe koydum kalkarken üst tarafta açık olduğu için kapaktaki rafın sivri yerine kafamı vurdum. Gene ağrı başladı. İnanılmazım.
Sen nasılsın nasıl gidiyor. Kedi nasıl iyi mi 🤗
vallahi hayat bana guzel beni alan yaşadı kanki heheheheYağmurlu havada şemsiyemi almadığım için kendime herkes anyaya sen konyaya ne manyak insansın diye eleştiri yaptığım bir andayım.
Sen nasılsın görünmüyorsun iş güç mü
Yoksa parayı buldun forumu unuttun mu 🤣🤣
beni taniosun sapşal mucx jdjsjsjsjUltra süper zengin olduğunu bilmesek bu kadar zaman yokluğunu, düzenli bir işe mi girdi bu çocuk acaba sorularına terkedeceğiz
Neyse ki fazla zenginsin de Ramazanda'ı villasında yata yata geçiriyordur ihtimalini atlamadık
Üzülme kuzum biraz daha iyiyim şimdi yemek yedim mazejik almıştım onu içerim.Bizde değişik bir şey yok. Yaramaz kudurukluk yapıp duruyor.
Üzüldüm.: (((((((
kelle paça yaparım ama pirinç pilavı....Basmati pirinç al asla lapa olmaz çünkü nişastası çok az dışarı salsada bir cacık olmuyor.
yemek date?ben de acıktım şimdi
hemenyemek date?
bol soslu bi makarna 🌸🌸🌸🌸
tamam sen onu ben tavuk yada balık , tarihi ayarlayalım djsbsbol soslu bi makarna 🌸🌸🌸🌸
beni ancak bu mutlı edebilü
Bugün bir kavurma yapmışım lokum.tamam sen onu ben tavuk yada balık , tarihi ayarlayalım djsbs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.