İçinden Geçeni Söyle

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
ahh bee bu karasızlik , içim burum burum burulurken hemde ! kokusu burnumda tüterken ikisinin de hemde... az kaldı bee karar vermeye bu kargasaya son vermeye derin bir nefes almaya az kaldi , birazdan börekciye gidip su böregi ile gül böregi arasindan secimimi yapip konuyu kapatacagım vcbzbBbcbzxb

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
@Chen kediler hani saksı devirmiyordu? Dün 4 etti miniğin devirdiği saksılar. : ))
Bir de sukulentimi toprağın içinden sökmüş yere atmış yaramaz. Saksı yerinde, sukulent yerde. Ne yaparsam yapayım vazgeçiremedim.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@Chen kediler hani saksı devirmiyordu? Dün 4 etti miniğin devirdiği saksılar. : ))
Bir de sukulentimi toprağın içinden sökmüş yere atmış yaramaz. Saksı yerinde, sukulent yerde. Ne yaparsam yapayım vazgeçiremedim.
Kediye suç atma lütfen saksı kendini atıyor yere

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
@Chen @nunu @Lafebesi siz hep sabahliyormusunuz, yoksa çokmu erken uyaniyorsunuz? Uyku dengeniz biraz alt üstmü?
merak ettim sadece, belki yalniz degilimdir diye..
🤔civciiv:
Ben zaten 1 2 3 gibi yatıp öğlene doğru kalkan bir tipim bu depremden beri çok altüst oldu. Biraz sıkı takip ettim yaşanılanları bünye kaldırmadı. Uyku muyku yalan oldu.

CaT

🎈
Board Admin
Bu 2 hafta pert uyku dengem bozulunca düzelmiyo

herşeyim alt üst @Küboo alt üst olan hiçbir konuda yalnız değilsin cbxmxb

Ben zaten 1 2 3 gibi yatıp öğlene doğru kalkan bir tipim bu depremden beri çok altüst oldu. Biraz sıkı takip ettim yaşanılanları bünye kaldırmadı. Uyku muyku yalan oldu.

Kaybedenler kulübü 🥺🥺🚬🚬🚬

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kediye suç atma lütfen saksı kendini atıyor yere
Geçmiş olsun bizimki 2 kere o işi yaptı. Ama başka şeylere dikkat kesilirken yanlışlıkla deviriyor. Eşeleme va olmadı. Ot ektim ben yesin diye ot yemek istiyor saksıları ondan kokluyor kedi otu al istersen belki onu yerse diğer saksılara bulaşmaz.🐾 Buğdaydan da oluyormuş diye baktım ektim ben büyüdüler ama iyice büyümeden koparıp yediği için ot mot kalmadı.🤣 Ekersen iyice büyümeden verme.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Geçmiş olsun bizimki 2 kere o işi yaptı. Ama başka şeylere dikkat kesilirken yanlışlıkla deviriyor. Eşeleme va olmadı. Ot ektim ben yesin diye ot yemek istiyor saksıları ondan kokluyor kedi otu al istersen belki onu yerse diğer saksılara bulaşmaz.🐾 Buğdaydan da oluyormuş diye baktım ektim ben büyüdüler ama iyice büyümeden koparıp yediği için ot mot kalmadı.🤣 Ekersen iyice büyümeden verme.
Şu duvara yapiştirmalı yuvarlak kedi nanesi denedin mi hiç

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

Challenge

Bronz Üye
geçmiyor, hepten bom boş bişi oluşuyor içimde yarabbım sana geliyorum

Üst Alt