İçinden Geçeni Söyle

S

Serçe

Kadınlar günü çiçeğimi bile paylaştım seninle be böyle vefa nerde var Sjsjssj

S

Serçe

Büyük resime bakınca sanki isteme olayı gibi gözükmüyor mu ya @CipraLex ?
Ben yaşamda da böyle sakarım ne yaptığımı çok anlamıyorum bazen :D

S

Serçe

jzuc2k5.jpg

Afiyet olsun efenim. Buda bizden anlık olsun..:D
Aaa fincan çok güzelmiş konum atıyorum altı da varmı ? Teşk ederim sanada afiyet olsun Sjssjsj

CipraLex

Gümüş Üye
Renk olarak fikir edindim ben çok hoj duruyor Sjsjsjs
Yine varlığın işe yaradı ahahah :d
Bu renk mevzularından hiç anlamam. Genetik gerçi bir çok erkek ara renklere girdimi sapıtıyor. Ofisteki kadınlara sordum bu ne renk diye fincan için onlarda kesin bir şey diyemediler. Mavi mor arası bir şey olduğunda karar kıldık...:D

S

Serçe

Bu renk mevzularından hiç anlamam. Genetik gerçi bir çok erkek ara renklere girdimi sapıtıyor. Ofisteki kadınlara sordum bu ne renk diye fincan için onlarda kesin bir şey diyemediler. Mavi mor arası bir şey olduğunda karar kıldık...:D
Maviye çalar gözlerin şarkısından esinlenerek morla mavi sarılmış ve ortaya muazzam bir renk çıkmış hem maviye hem mora çalıyor renk sen hep böyle ilginç şeylere mi sahipsin ? :D

CipraLex

Gümüş Üye
Maviye çalar gözlerin şarkısından esinlenerek morla mavi sarılmış ve ortaya muazzam bir renk çıkmış hem maviye hem mora çalıyor renk sen hep böyle ilginç şeylere mi sahipsin ? :D
Bilmem bi gözden geçirmek lazım. Daha ilginç bir kupam var dur resmini atıyım ama onun ilginçliği rengi değil..:D

S

Serçe

Ekli dosyayı görüntüle 5054

Vakit alıyor. Telefonla çek pc ye gönder forum boyutu büyük dediği için tekrar boyutlandır..:D Resimde görülen beyaz kupa. Düz yüzeylere yapışıp kalabiliyor..:D
Sabahtan beridir resmi nasıl tutsam diye bakıyorum hangi açı doğru diye hey Allahım ya Sjsjsjs
Ama çok hoş duruyor doğrusu tarz bir ürün güle güle kullan :d
Bu arada ne kadar temiz bir adamsın taktir ettim şuan seni :))

Üst Alt