Akşama değilde öğlen bi patlıcan kebap gömesim var..Akşam bunun provasını yapabilirsin![]()
Ne zaman dedem gibi yazmaktan vazgeçeceksin az sonra berhudar ol kuzum da dersinNasıl olalım @Serçe hanımcığım gözümüz yollarda sizleri bekliyorduk. Teşrif ettiniz bizi bahtiyar mesut ettiniz. Sizlerin de günü hayırlara vesiledir inşallah.
Hayırlara vesiledir ne yaa..![]()
ve aleyküm selam. Diyorum dedenden 3 yaş gencim. Olsun o kadar..Ne zaman dedem gibi yazmaktan vazgeçeceksin az sonra berhudar ol kuzum da dersin
Evet teşrif ve teşfikte iyiyimdir şerle işimiz yok selamünaleyküm![]()
Takma dişlerini ver duya koyalım dedeciim nabzını da ölçelim ahaah :dve aleyküm selam. Diyorum dedenden 3 yaş gencim. Olsun o kadar..![]()
nabzımı napcan tansiyonumu ölç..Takma dişlerini ver duya koyalım dedeciim nabzını da ölçelim ahaah :d
Evet alt mesleğim hemşirelik steteskopu çıkarıyorum bakalım kalp ritminiz düzgün mü Sjsjssjnabzımı napcan tansiyonumu ölç..Bir türk filmi sahnesi aklıma geldi ama çok eskilerde nerden bulurum acaba o sahneyi..
![]()
Bak bakalım bir hareketlenme var mı?Evet alt mesleğim hemşirelik steteskopu çıkarıyorum bakalım kalp ritminiz düzgün mü Sjsjssj
Evet öksürün efendim çok stabil ilerliyor ne kadar sıkıcı bir beysinizBak bakalım bir hareketlenme var mı?
Arkadaş şuraya bir ufak video aradım bulamadım aradığımı. Bugün bir kısmetsizlik var bende aklımdaki hiç bir şeye ulaşamıyorum..Evet öksürün efendim çok stabil ilerliyor ne kadar sıkıcı bir beysiniz![]()
Üzülme onlar sana ulaşır zamanı gelince bende aylardır düşündüğüm şeyin bir anda aklıma geldiğini bilirim SsjsjsjArkadaş şuraya bir ufak video aradım bulamadım aradığımı. Bugün bir kısmetsizlik var bende aklımdaki hiç bir şeye ulaşamıyorum..![]()
Ben takılırım şimdi. Sahne aklımda ama karakterlerin adı filmin adı hiç biri yok. Bulacam olum seni bulacammm..Üzülme onlar sana ulaşır zamanı gelince bende aylardır düşündüğüm şeyin bir anda aklıma geldiğini bilirim Ssjsjsj
Tamam bulunca ıslık çal işim var biraz SjsjsjsjBen takılırım şimdi. Sahne aklımda ama karakterlerin adı filmin adı hiç biri yok. Bulacam olum seni bulacammm..![]()
verceğim 3 kilo be öküs ilan ettin sende beni xjnxmxHayvan gibi yemek yiyorsan nasıl ciddi bilgiler istiyorsun acaba? Bu işler sakat işler bir uzmanın desteğine başvur bence. Burada bizim kahvehane yada yeni neslin tabiri ile cafe bilgileri ile olacak iş değil.
abur cuburlar bence yasaklanmalı ülkemize almamalıyız böylesi zararlı şeyleri....Yazından aklıma gelen tek görsel Sjsjsjs
Ekli dosyayı görüntüle 5050
Estağfurullah efenim o öküs lük bize mahsus bir durum..verceğim 3 kilo be öküs ilan ettin sende beni xjnxmx
Hmmm canım çekti..Güzel bir kahve yapayım da içeyim bol köpüklü büyük fincanda..
Sizin yanınızda da bişey denmiyor dur yapayım da atayım iş çıktıHmmm canım çekti..![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.