İçinden Geçeni Söyle

CipraLex

Gümüş Üye
Çok değerli ve sevgili @CipraLex bey nasılsınız inşallah gününüz nasıl geçiyor inşallah ?
Nasıl olalım @Serçe hanımcığım gözümüz yollarda sizleri bekliyorduk. Teşrif ettiniz bizi bahtiyar mesut ettiniz. Sizlerin de günü hayırlara vesiledir inşallah.

Hayırlara vesiledir ne yaa..:D

S

Serçe

Nasıl olalım @Serçe hanımcığım gözümüz yollarda sizleri bekliyorduk. Teşrif ettiniz bizi bahtiyar mesut ettiniz. Sizlerin de günü hayırlara vesiledir inşallah.

Hayırlara vesiledir ne yaa..:D
Ne zaman dedem gibi yazmaktan vazgeçeceksin az sonra berhudar ol kuzum da dersin :D
Evet teşrif ve teşfikte iyiyimdir şerle işimiz yok selamünaleyküm :D

S

Serçe

Arkadaş şuraya bir ufak video aradım bulamadım aradığımı. Bugün bir kısmetsizlik var bende aklımdaki hiç bir şeye ulaşamıyorum..:D
Üzülme onlar sana ulaşır zamanı gelince bende aylardır düşündüğüm şeyin bir anda aklıma geldiğini bilirim Ssjsjsj

CipraLex

Gümüş Üye
Üzülme onlar sana ulaşır zamanı gelince bende aylardır düşündüğüm şeyin bir anda aklıma geldiğini bilirim Ssjsjsj
Ben takılırım şimdi. Sahne aklımda ama karakterlerin adı filmin adı hiç biri yok. Bulacam olum seni bulacammm..:D

hebele hübele

Altın Üye
Hayvan gibi yemek yiyorsan nasıl ciddi bilgiler istiyorsun acaba? Bu işler sakat işler bir uzmanın desteğine başvur bence. Burada bizim kahvehane yada yeni neslin tabiri ile cafe bilgileri ile olacak iş değil.
verceğim 3 kilo be öküs ilan ettin sende beni xjnxmx

Üst Alt