2000 tl harcaman lazım 10 kişilik alışveriş nasıl yapılır 🤣Hala 10 kişilik pazar alışverişi yapıyorum. Elim alışmış az alamıyorum.
2000 tl harcaman lazım 10 kişilik alışveriş nasıl yapılır 🤣Hala 10 kişilik pazar alışverişi yapıyorum. Elim alışmış az alamıyorum.
Çok beyefendi magazin hayatında görüntülenmeyi sevmiyorKedinin fotosunu paylaşır mısın. Deli bir kediye benziyor, tipini merak ettim 😹😹
Ayyyy ayyy ayy iyi ki musluk duş başliği filan icat edilmiş güne duşsuz nasıl başlayacaktım
Hep eski zamanları severdim düşünce hoş değil nostaljik fotoğraflarda hoş sadece
Şöyle Beyoğlu fotolarını görünce içim gider ne beyefendi ne hanımefendi giyim tarzları vs vs düşünürüm
Ahh aklım hiç düşünmüyorsun sen oradaki konaklarda mi yaşacaktın
Hey gidi mazi bile zengine güzelmiş ya
Sabah sabah luzumsuz derecede nostaljiye daldim
ÜzdüÇok beyefendi magazin hayatında görüntülenmeyi sevmiyorUzun tüyleri var bakımı zor yala yala bitmiyor
![]()
Uyandın mi çennYine karga bokunu yemeden kalktım.
Çalışayım bari.
Günaydın canlar.
Zor karar. Ben kedimi kısırlaştırmıştım. Hala unutamam ağrı çektiği için ağlayışınıKöpüşü kısırlaştırmam gerek artık. Bin tane veterinerle ve hayvan sahibiyle konuştum. Hala cesaret edip kararımı veremiyorum.
Benimde kilo vermem lazım. Fikir alışverişi yapsak hoş olurdu. Belki birbirimizi gaza getiririz.Tam 10 kilo fazlam var.
Bu ara da buna yoğunlaşıp bir daha tekrarlanmamak üzere bu sorunu çözeyim.
Aynadaki göbek çıkıntımdan bugün iğrendim. Taşıdığım bedene bu kadar yabancılaşmanın sonuçlarını aynada görüyorum.Benimde kilo vermem lazım. Fikir alışverişi yapsak hoş olurdu. Belki birbirimizi gaza getiririz.![]()
ben 6 kg verdim direnç kilosunda kaldım. Malesef tekrar çok yemeye başlayınca geri aldım.Bütün spor diyet çöp oldu.Aynadaki göbek çıkıntımdan bugün iğrendim. Taşıdığım bedene bu kadar yabancılaşmanın sonuçlarını aynada görüyorum.
Kararı verdikten sonra irade konusunda sorun yaşamıyorum genelde. Biraz daha fazla hareket ve biraz daha az hamur işi ile istediğim kiloya rahatça ulaşabileceğimi düşünüyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.