İçinden Geçeni Söyle

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ayyyy ayyy ayy iyi ki musluk duş başliği filan icat edilmiş güne duşsuz nasıl başlayacaktım

Hep eski zamanları severdim düşünce hoş değil nostaljik fotoğraflarda hoş sadece

Şöyle Beyoğlu fotolarını görünce içim gider ne beyefendi ne hanımefendi giyim tarzları vs vs düşünürüm

Ahh aklım hiç düşünmüyorsun sen oradaki konaklarda mi yaşacaktın

Hey gidi mazi bile zengine güzelmiş ya

Sabah sabah luzumsuz derecede nostaljiye daldim

Çok beyefendi magazin hayatında görüntülenmeyi sevmiyor :honk: Uzun tüyleri var bakımı zor yala yala bitmiyor:honk:
Üzdü

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Köpüşü kısırlaştırmam gerek artık. Bin tane veterinerle ve hayvan sahibiyle konuştum. Hala cesaret edip kararımı veremiyorum.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Tam 10 kilo fazlam var.

Bu ara da buna yoğunlaşıp bir daha tekrarlanmamak üzere bu sorunu çözeyim.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Benimde kilo vermem lazım. Fikir alışverişi yapsak hoş olurdu. Belki birbirimizi gaza getiririz. :torpu:
Aynadaki göbek çıkıntımdan bugün iğrendim. Taşıdığım bedene bu kadar yabancılaşmanın sonuçlarını aynada görüyorum.

Kararı verdikten sonra irade konusunda sorun yaşamıyorum genelde. Biraz daha fazla hareket ve biraz daha az hamur işi ile istediğim kiloya rahatça ulaşabileceğimi düşünüyorum.

Eunoia

Platin Üye
Kitap sayfamla ilgileneyim dedim biraz kimse kalmamış :T:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Aynadaki göbek çıkıntımdan bugün iğrendim. Taşıdığım bedene bu kadar yabancılaşmanın sonuçlarını aynada görüyorum.

Kararı verdikten sonra irade konusunda sorun yaşamıyorum genelde. Biraz daha fazla hareket ve biraz daha az hamur işi ile istediğim kiloya rahatça ulaşabileceğimi düşünüyorum.
ben 6 kg verdim direnç kilosunda kaldım. Malesef tekrar çok yemeye başlayınca geri aldım.Bütün spor diyet çöp oldu.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Tube sayfam açıldığından beri spam altında. Bir videomu daha silmişler. Kim benimle uğraşıyorsa niyetini misliyle iade ediyorum. :)

Üst Alt