yazdan kalma bir hava vardı bu gün 

10 kilo fazla Bi kılo değil sıkma canını çiçeğim aman manken mi olcaz ya yediğimiz içtiğimiz belli olmasın mi vucudumuzdaTam 10 kilo fazlam var.
Bu ara da buna yoğunlaşıp bir daha tekrarlanmamak üzere bu sorunu çözeyim.
Ağır hissediyorum canım. Sıkıntım bu. Bildiğin yük taşıyormuş gibiyim.10 kilo fazla Bi kılo değil sıkma canını çiçeğim aman manken mi olcaz ya yediğimiz içtiğimiz belli olmasın mi vucudumuzda
Enerjin mi düşük ?Ağır hissediyorum canım. Sıkıntım bu. Bildiğin yük taşıyormuş gibiyim.
Tartıda 50 kiloyu gördüğümde mutlu olacağım. Evet, ayaklarım bastığında görebiliyorum o rakamları.Enerjin mi düşük ?
9 da falan mı uyuyorsun erken değil gece uyanmışsın çünküGün erken başladı yine.
Detoksa başlayalım mı beraberGün erken başladı yine
11 - 12 gibi uyuyabiliyorum. Birkaç aydır uyku sorunu yaşıyorum. Eskiden gündüzleri bir iki saat kestirirdim artık onu da yapamıyorum.9 da falan mı uyuyorsun erken değil gece uyanmışsın çünkü![]()
5 buçuk 6 saat uyku az biliyorsun demi.11 - 12 gibi uyuyabiliyorum. Birkaç aydır uyku sorunu yaşıyorum. Eskiden gündüzleri bir iki saat kestirirdim artık onu da yapamıyorum.
Bedenen yorulduğumda uyuyabiliyorum. İlaç ya da bitkisel şeyler alma taraftarı değilim. Temizlik hastası olma yolunda ilerleyebilirim... (Bak bu iyi fikirmiş.: ))) )5 buçuk 6 saat uyku az biliyorsun demi.
Uyku problemi bende çok yaşadım umarım en kısa sürede düzelir çünkü zincirleme ne yersen ye vücüt dinleyemeyince kendini yenileyemiyor.
Hal böyle olunca ben sürekli hasta oluyorum.Sanırım gerginlikten uyuyamıyormuşum.Hunca care'nin at kestaneli bir jeli var onu sürmeye başladığımdan beri ölü gibi uyuyorum.![]()
Ben gözlerimden uyuyamadığımiçin yaşlar akmasına, kalkıcak halim olmamasına rağmen uyuyamıyordum.Bedenen yorulduğumda uyuyabiliyorum. İlaç ya da bitkisel şeyler alma taraftarı değilim. Temizlik hastası olma yolunda ilerleyebilirim... (Bak bu iyi fikirmiş.: ))) )
Merhaba hoş geldinizMerhaba 🌞
Hoş buldum HolySpectreMerhaba hoş geldiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.