İçinden Geçeni Söyle

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Tam 10 kilo fazlam var.

Bu ara da buna yoğunlaşıp bir daha tekrarlanmamak üzere bu sorunu çözeyim.
10 kilo fazla Bi kılo değil sıkma canını çiçeğim aman manken mi olcaz ya yediğimiz içtiğimiz belli olmasın mi vucudumuzda

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
10 kilo fazla Bi kılo değil sıkma canını çiçeğim aman manken mi olcaz ya yediğimiz içtiğimiz belli olmasın mi vucudumuzda
Ağır hissediyorum canım. Sıkıntım bu. Bildiğin yük taşıyormuş gibiyim.

Nepenthe

05.02.2025
Altın Üye
Allah'ın sevdiği bir kuluymuşum sanırım ki böyle bir olay yaşamışız. Yoksa gerçekleri görmeyip ayakta uyumaya devam edecekmişiz.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
9 da falan mı uyuyorsun erken değil gece uyanmışsın çünkü o_O:eek:
11 - 12 gibi uyuyabiliyorum. Birkaç aydır uyku sorunu yaşıyorum. Eskiden gündüzleri bir iki saat kestirirdim artık onu da yapamıyorum.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
11 - 12 gibi uyuyabiliyorum. Birkaç aydır uyku sorunu yaşıyorum. Eskiden gündüzleri bir iki saat kestirirdim artık onu da yapamıyorum.
5 buçuk 6 saat uyku az biliyorsun demi.
Uyku problemi bende çok yaşadım umarım en kısa sürede düzelir çünkü zincirleme ne yersen ye vücüt dinleyemeyince kendini yenileyemiyor.
Hal böyle olunca ben sürekli hasta oluyorum.Sanırım gerginlikten uyuyamıyormuşum.Hunca care'nin at kestaneli bir jeli var onu sürmeye başladığımdan beri ölü gibi uyuyorum. :oops:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
5 buçuk 6 saat uyku az biliyorsun demi.
Uyku problemi bende çok yaşadım umarım en kısa sürede düzelir çünkü zincirleme ne yersen ye vücüt dinleyemeyince kendini yenileyemiyor.
Hal böyle olunca ben sürekli hasta oluyorum.Sanırım gerginlikten uyuyamıyormuşum.Hunca care'nin at kestaneli bir jeli var onu sürmeye başladığımdan beri ölü gibi uyuyorum. :oops:
Bedenen yorulduğumda uyuyabiliyorum. İlaç ya da bitkisel şeyler alma taraftarı değilim. Temizlik hastası olma yolunda ilerleyebilirim... (Bak bu iyi fikirmiş.: ))) )

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bedenen yorulduğumda uyuyabiliyorum. İlaç ya da bitkisel şeyler alma taraftarı değilim. Temizlik hastası olma yolunda ilerleyebilirim... (Bak bu iyi fikirmiş.: ))) )
Ben gözlerimden uyuyamadığımiçin yaşlar akmasına, kalkıcak halim olmamasına rağmen uyuyamıyordum.
2, 2 buçuk gün uyumadığım zamanlar oluyordu. Uyku ilacıda almak istemediğimden jel ile işi çözdüğüm için mutluyum. :kiskis:
Temizliği sevmiyorum ben çok sıkılıyorum yaparken :kiskis: yorucu olur ama güzel bir uyku çekersin. :kalp:

Üst Alt