Tost peyniri peynir değilGravyer ile güzel oluyor ama her zaman ikisini birlikte alma gücüm olmuyor
arada sırada Trakya Kaşarı ile idare ediyorum
Tost peynirine düşmekten korkuyorum

Tost peyniri peynir değilGravyer ile güzel oluyor ama her zaman ikisini birlikte alma gücüm olmuyor
arada sırada Trakya Kaşarı ile idare ediyorum
Tost peynirine düşmekten korkuyorum
ama adı neden peynir o zaman ?Tost peyniri peynir değil![]()
Fakirin içi rahat olsun diyeama adı neden peynir o zaman ?
Fakirin içi rahat olsun diye
Fakir tost peyniri de yiyemez kilosu çok pahalı dertlendim kalkıp sigara yakıyımiçim rahat yiyebilirim yeterince fakirleştiğimde demek ki
sigara da pahalı yine zam gelecekmişFakir tost peyniri de yiyemez kilosu çok pahalı dertlendim kalkıp sigara yakıyım
Bu ne ayy sürekli zam tam yenisini alışamadık derkensigara da pahalı yine zam gelecekmiş
şimdi bu sigara otoyollarda taşınarak dağıtılıyor memlekete :)Bu ne ayy sürekli zam tam yenisini alışamadık derken
Yaşamak istemiyorumşimdi bu sigara otoyollarda taşınarak dağıtılıyor memlekete :)
otoyol ve köprülere çok güzel zamlar yapıldı sigaraya ve bir sürü ürüne zamlar kapıda
Diğer terlik bende)@PrfCt gelmiş ahh rastlaşamadik
İyi sakla .) Yabancı sokaklar yakındırDiğer terlik bende)
Al işte yakalandım@Civciv hanım gelmiş 🥳
İki gözünün çiçeğinin bolca selamı ve gönderdiği bir avuç öpücüğü var. Nasılsın?Hani nerede iki gözümün çiçeği?
Gözüm yollardaydı serseri civcivlerin bile yoktu sen yokkenİki gözünün çiçeğinin bolca selamı ve gönderdiği bir avuç öpücüğü var. Nasılsın?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.