Kalbim nasıl pıt pıt attı şuan anlatamam. Neyse ki hemencik yakaladın da gözün yollarda kalmamış oldu. Bir sürü öpücük! Nasılsın? Nasıl gidiyor?Gözüm yollardaydı serseri civcivlerin bile yoktu sen yokken
Kalbim nasıl pıt pıt attı şuan anlatamam. Neyse ki hemencik yakaladın da gözün yollarda kalmamış oldu. Bir sürü öpücük! Nasılsın? Nasıl gidiyor?Gözüm yollardaydı serseri civcivlerin bile yoktu sen yokken
İyiyim güzelim, sen nasılsın bizsiz civciv sana da çok öpücükKalbim nasıl pıt pıt attı şuan anlatamam. Neyse ki hemencik yakaladın da gözün yollarda kalmamış oldu. Bir sürü öpücük! Nasılsın? Nasıl gidiyor?
Aleyküm selam canım benim..sevgiyle sarılıyorum :* iyiyim sen nasılsın iki gözümün çiçeği?İki gözünün çiçeğinin bolca selamı ve gönderdiği bir avuç öpücüğü var. Nasılsın?
iyilik sizden naber
ehh işte.iyilik sizden naber
Teşekkür ederimehh işte.
üzgün görünüyordun en son bi selam çakayım dedim
Sizleri gördüm çok daha iyi oldum 🌸İyiyim güzelim, sen nasılsın bizsiz civciv sana da çok öpücük
Çok iyiyiim. Ben de kocaman sarılıyorum. Sadece 🤏 şu kadarcık evimi özledim galiba. (Eski evim ajdkskdl)Aleyküm selam canım benim..sevgiyle sarılıyorum :* iyiyim sen nasılsın iki gözümün çiçeği?
Takıl bizeUyusam mı foruma mı takılsam..?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.