Ankara?Adana ya gidek mi şalgamından içek mi ? Adanayı da bilirim. Ayiküyom biliyon mu? Kiremithane de çok bulundum. Ama oralıda değilim :) ehehe
Ankara?Adana ya gidek mi şalgamından içek mi ? Adanayı da bilirim. Ayiküyom biliyon mu? Kiremithane de çok bulundum. Ama oralıda değilim :) ehehe
Bitlis in dördüncü minaresiAngara Angara güzel Angara.
Seni görmek ister her bahtı gara.
Angarayı avucumun içi gibi bilirim. Aşağı ayrancı yukarı ayrancı ortada bi park var oraları. Ama oralıda değilim :) ehehe
Bu mesajında subliminal var.Bitlis in dördüncü minaresi
Yakalayamadım ipin ucunuBu mesajında subliminal var.
Neyse çok uykum geldi. Uyuyacağım ben. Sen sabaha kadar düşün bulursun bence :)
Nıckımde ip ucu var aslında.
Ayrıca bitlis 5 minare beri gel anam beri gel
Zeki sin sen.Yakalayamadım ipin ucunu
Söylenmişti. DeğilimEskişehir
Ya neden hemen pes ediyorsun?Ay aman uzaylı ol: ) hiç kafa yoramam: ) banane be : )
Hangi bölgede onu deYa neden hemen pes ediyorsun?
Bu arada pes demişken, pes mi fifa mı?
biraz uğraş bulmaya çalış.
İlgilenin benimle yaaaa
Doğu AnadoluHangi bölgede onu de
KarsDoğu Anadolu
UyumaUyusam mı uyumasam mı karar veremiyorum.
Kaşar peyniri meşhur.
Van (kesin canavarı ile güreştin buranın da?)Kaşar peyniri meşhur.
Ama oralı değilim :) ehehe
Neden
Van canavarı uydurma bi hikaye. Öyle bir şey yok. Van kahvaltısı denemiştim daha önce. Ayrıca Akdamar klisesine gittim çok güzel fakat oralı da değilim :) eheheVan (kesin canavarı ile güreştin buranın da?)
Hadi sana bi ip ucu daha vereyim.Hangi bölgede onu de
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.