Ben bir kere denedim bunu beceremedim mi tarif mi kötüydü bilmiyom böyle çiğ bulgur koktu iyi mi haslayamadım naptım birde senin tarifle denedim sarımsak ezicez içine demi sosuna değil
Püf noktası şu: Köfteleri hazırladın ya, sonra unladığın bir tepsiye koy ve unla onları. O zaman hiç dağılmıyorlar. Zaten suyun üstüne çıkmaya başladığında piştiğini anlıyorsun. İki kişi için yapacaksan tarifin yarısını yap, çok fazla oluyor. Ya da buzluğa at, bir şey olmuyor. (Buzluğa atacaksan köfte yapmadan bütün halinde de atabilirsin, senin tercihine kalmış.)
Sarımsağı rendele ya da minik doğra, sosun içine at. Ben salça kullanmıyorum, yaptığım kışlık domates soslarından kullanıyorum. Kıvamı biraz pütürlü oluyor ama daha lezzetli oluyor.