sen olmasan ben ne yapardımm 🤗@leblebitozu @Lucas sana bir şey yazmış ama etiket yapamamış
sen olmasan ben ne yapardımm 🤗@leblebitozu @Lucas sana bir şey yazmış ama etiket yapamamış
İlham yavaş yavaş geliyor bu sabah geçen gece tersten başladım yarın da tersten atiiim 😘@Fluffy hanimcim...bi degisiklik yapsaniz da,burclari paylasir iken,önce baliktan baslasaniz..hep sondayiz hep
Baligi paylasmanizi bekliyorum su an..
Okuyup isime bakmam lazim.dd
Acelem var da..
umarım cinayetten hapis yatmam@Frenk in cevaplari beni öldürüyo yaa dhjdjdjjss
o ney kız 350 mi iç barbunya mı altına mı bulamışlarBarbunyanın kilosu 350 TL.
Aman Allah'ım dedim!!!!
Balık yahu. Bak bu:o ney kız 350 mi iç barbunya mı altına mı bulamışlar
hiç yemedim 350 baya iyiymişBalık yahu. Bak bu:
![]()
Burası balık cenneti kuzum, burada da yemezsem hiçbir yerde yemem herhalde. Çok lezzetlidir ayrıca.hiç yemedim 350 baya iyiymiş
Bu yıl hiç balık almıcam gibi geçen yıl zehirlendik ya eşim balık konusunca bile midem bulanıyor dedi![]()
Benim sarıyerimde öyleydiBurası balık cenneti kuzum, burada da yemezsem hiçbir yerde yemem herhalde. Çok lezzetlidir ayrıca.
Geçmiş olsun.
Senin de derdin hiç bitmiyor.: ))Benim sarıyerimde öyleydi
Taptaze satılırdı ama ben deniz olmayan yerde yaşadığım için buraya illa bir yerlerden geliyor.Bende migrosa güvenip migrostan alayım dedim ..
Sağolsunlar dondurup dondurup dışarı mı çıkarttılar naptılar kötüde kokmuyordu ama ağzımıza etti.
Bağışıklığı tam topluyom döngügene berbat oldu corona oldum ya saçmasapan yoruluyorum. Birden ter boşalıyor aldım gene vitaminleri toplucaz inş
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.