iyi yaa boş boş takılıyorum sıkılıyorum kendi halimde uğraşıyorum işteİyi ya nolsun. Napiş?
sen napişş ?
iyi yaa boş boş takılıyorum sıkılıyorum kendi halimde uğraşıyorum işteİyi ya nolsun. Napiş?
Ben de şarkı dinliyorum uzanıyorum ve düşünüyorumiyi yaa boş boş takılıyorum sıkılıyorum kendi halimde uğraşıyorum işte
sen napişş ?
her zaman ki gibi zorlu ve sıkıcı.Ben de şarkı dinliyorum uzanıyorum ve düşünüyorum
Hayat nasıl gidiyor?
Bi ara toplanalım kendiliğimizden![]()
Çok şükür iyi her şey. Sadece bazı günler monotonlaşıyor ve ben fevkalade macera arıyorum o da olmayınca gelsin üzüntü ... ama pek zorlu değil henüz.her zaman ki gibi zorlu ve sıkıcı.
insan bunalıyor ya.
senin nasıl gidiyor hayat herşey yolunda mı ?
yapacak birşey olmayınca insan geçmişi hatırlıyor. geçmişte pişmanlık var o üzüntüyü tetikliyor. hava güzelse en güzel yürüyüş yapmak. yapacak birşey olmasa bile eskilere gitmeyiz en azındanÇok şükür iyi her şey. Sadece bazı günler monotonlaşıyor ve ben fevkalade macera arıyorum o da olmayınca gelsin üzüntü ... ama pek zorlu değil henüz.
Harika yorumun için tebrik ve takdir ediyorum vesselam.yapacak birşey olmayınca insan geçmişi hatırlıyor. geçmişte pişmanlık var o üzüntüyü tetikliyor. hava güzelse en güzel yürüyüş yapmak. yapacak birşey olmasa bile eskilere gitmeyiz en azından
ben kendime bi limit koydum hergün olabildiğince yürümeye çalışıyorum. günlük 10bin adım. tavsiye ederim.Harika yorumun için tebrik ve takdir ediyorum vesselam.
Ama insan evde oturdu mu oturası geliyor bir şey tetiklemeli ki dışarı çıkasım gelsin..
Valla ben günlük 10 bini istemeden dolduruyorum :))) işe gidiş ve dönüş yolunda mecburum kısacaben kendime bi limit koydum hergün olabildiğince yürümeye çalışıyorum. günlük 10bin adım. tavsiye ederim.
hatta yürüyüş günlüğümüz var orada da paylaşıyoruz verilerimizi, gaza getiriyoruz birbirimizi
tavsiye ederim. yarın yürüyüşe giderken seni etiketlerim. bana eşlik edersin 🤪
işe gidiş ayrı, amaç kendin için yapmak, spor olsun ((:Valla ben günlük 10 bini istemeden dolduruyorum :))) işe gidiş ve dönüş yolunda mecburum kısaca
Kendim için yapabilmem için cumartesi ve pazar olması lazım haklısın. Ve hayır yorulmuyorum desem.işe gidiş ayrı, amaç kendin için yapmak, spor olsun ((:
ama muhtemelen yoruluyorsundur onu yaptıktan sonra ?
madem yorulmuyorsun. yarın yemekten sonra ?Kendim için yapabilmem için cumartesi ve pazar olması lazım haklısın. Ve hayır yorulmuyorum desem.
Yemekten sonra dediğin hangi yemek?madem yorulmuyorsun. yarın yemekten sonra ?
akşam yemeğinden sonra ?Yemekten sonra dediğin hangi yemek?
Öcüyy dileyimBeni unuttuğun için
Yarın değil sonraki gün olur, ne dersin?akşam yemeğinden sonra ?
Mesajı editleyemedim, bugün de olur ama belki.Yarın değil sonraki gün olur, ne dersin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.