İyiyim ben de. Biraz geç dönüş oldu kusura bakma 🌝 gezi nasıl geçti?Günaydın kelebeğim:* iyiyim sen nasılsın?
İyiyim ben de. Biraz geç dönüş oldu kusura bakma 🌝 gezi nasıl geçti?Günaydın kelebeğim:* iyiyim sen nasılsın?
Harikaydı, adeta tazelendim.İyiyim ben de. Biraz geç dönüş oldu kusura bakma 🌝 gezi nasıl geçti?
Havalar çok ısındı biz artık çıkamıyoruz. Geldi klimayı en soğuk dereceye getirip buzlu sular içme vaktiHarikaydı, adeta tazelendim.
Teşekkür ederim meleğim. Burada da sıcaklar başladı, gündüz klimalar açıkHavalar çok ısındı biz artık çıkamıyoruz. Geldi klimayı en soğuk dereceye getirip buzlu sular içme vaktiGünün güzel geçmesine sevindim hep böyle iyi ol :*
Bir iki hafta öncesinde sürekli yaz gelmedi diye dırdır ediyorduk. Şimdi o günleri arıyoruz 😑Teşekkür ederim meleğim. Burada da sıcaklar başladı, gündüz klimalar açık![]()
Bu hafta 3 trafik eğitimi vereceğim onca iş arasında harika..
İnsanoğlu böyle tatlım :)Bir iki hafta öncesinde sürekli kış gelmedi diye dırdır ediyorduk. Şimdi o günleri arıyoruz 😑
yaz gelmedi mi demek istiyonBir iki hafta öncesinde sürekli kış gelmedi diye dırdır ediyorduk. Şimdi o günleri arıyoruz 😑
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.