Acaba bu bahşettiği şey; soğanı kavurup üzerine yumurta kırmak mi çiçeğimSoğanlı yumurta diye harika bir lezzet varmış. Yeni keşfettim.
Evet canım.ddddAcaba bu bahşettiği şey; soğanı kavurup üzerine yumurta kırmak mi çiçeğim
Onunla ilgili bir anım geldi aklımaEvet canım.dddd
Inatlık münasip bir yerlerine girmiş bebeğim hdhdhdhdOnunla ilgili bir anım geldi aklıma
Annem taze fasulyenin kurutulmuşunu kavururken soğanı kavurup üzerine yumurta kırıyor daha sonra üzerine kurutulmuş fasulyeyi atıp kavuruyor
Ben de Çakmaktaş'ları izliyorum yanıma geldi ekmeğin arasına koymuş ben de yemiyem yemicem diye oda oda annemden kaçiyorum jfjxn annem peşimde neyse az sonra gelir kendin istersin, o zaman da bulamazsın dedi kovalamaca bitti
Öyle de oldu gittim yanına annem yemişti son lokma kalmiş onu yedim o da çok güzel geldibir daha istiyorum dedim artık yok dedi üzerine fasülyeyi eklemiş 🥺
Çok üzüldüm fjdjxj
Ama ben ufacıktım o zaman jfjddjInatlık münasip bir yerlerine girmiş bebeğim hdhdhdhd
Bende de yemek yememe sorunu varmış, annem belki onlarla birlikte yerim diye mahallenin çocuklarını toplar, herkese sofra açarmış.Ama ben ufacıktım o zaman jfjddj
Annemi peşimden oda oda koşturmanın zevki de paha biçilmez mgkdm
Bu durumu çok tanıyorum bir yerden fjjddnBende de yemek yememe sorunu varmış, annem belki onlarla birlikte yerim diye mahallenin çocuklarını toplar, herkese sofra açarmış.
Tek yemeyen ben.
Bütün mahallenin çocuklarını doyurdum, sana yediremiyorum diye kriz geçirirmiş.😁
Hoş geldin canımcım:*Kimler çevrimiçi diye bakayım dedim, 8 kişiden 5i özel konuşmada hdjdjdjdjdjjddj
Seni çok hoş buluyorum canını yediğim. 🥰Hoş geldin canımcım:*
bu yemekle alakalı benim de bir anım var .dSoğanlı yumurta diye harika bir lezzet varmış. Yeni keşfettim.
Senin de gözün hep orada.: )))))))))))))))Kimler çevrimiçi diye bakayım dedim, 8 kişiden 5i özel konuşmada hdjdjdjdjdjjddj
Başıma ne geliyor ise meraktan zaten...Senin de gözün hep orada.: )))))))))))))))
ne konuştuklarını da görebiliyor muyuz ?Kimler çevrimiçi diye bakayım dedim, 8 kişiden 5i özel konuşmada hdjdjdjdjdjjddj
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.