umarım kır demek istedin. yoksa komik hayal ettim aksdjsakjdsaBugün hava çok güzel.. en iyisi kur gezisi yapmak. Görüşürüz akşama.:*
Bence kur korumali gezi yapmali. :))umarım kır demek istedin. yoksa komik hayal ettim aksdjsakjdsa
neresi korunur bilmiyorum daBence kur korumali gezi yapmali. :))
neresi korunur bilmiyorum da
zaman kötü kolla dötü diyorlar kanka ona ne diyon ?
o da mantıklı. özellikle kur korumalı şeylerinize dikkat edin diyolla :dEskiden g.tu kollamak yetiyormus.Simdi her yeri kollamak gerekiyor.Diye dusunuyorum. :)
o da mantıklı. özellikle kur korumalı şeylerinize dikkat edin diyolla :d
herkes kendi bedeniyle barışık olmalı. sevmeli, okşamalı, iltifat etmeli...Onemli mevzu,korumali veya korumasiz her uzva dikkat edin.En onemlisi kendinize iyi muamele edin. :)
akıllı saat almak çekti canım.napıyonuz .d
Ahaha sesli güldüm buna.)umarım kır demek istedin. yoksa komik hayal ettim aksdjsakjdsa
Ahaha harikasınBence kur korumali gezi yapmali. :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.