V
Valkyrie

hava çok sıcak keşke daha ferah bir şeyler giyseydim yandım :/
Nazar varBaşım çatlıyor yine 2 3 gündür böyle. Urmu çıktı, uranyumamı maruz kaldık bu ne lan!
Yok ya 2 3 gundur var nerden kim nazar edicekNazar var
İşte hep nazar bunlar @pumpkin🧿 in nazar boncuğunu ödünç isteyelim miYok ya 2 3 gundur var nerden kim nazar edicek
alın şu nazar boncuunu yaa, nazar boncuğunu taktığımız günden beri başıma gelmeyen kalmadı .s.sİşte hep nazar bunlar @pumpkin🧿 in nazar boncuğunu ödünç isteyelim mi
Aman kalsin bana agir gelir yillarin papaz buyulu pumpkini absbhsİşte hep nazar bunlar @pumpkin🧿 in nazar boncuğunu ödünç isteyelim mi
yazıklar olsunnnAman kalsin bana agir gelir yillarin papaz buyulu pumpkini absbhs
Anacım ben ölmek uzereyim bas agrisindan ajsjjdjdyazıklar olsunnn
hocamm dedik
bağrımıza bastık
bi büyüyü bozmadın .s.s
kurşun dökem, ya da kurşuna dizemmAnacım ben ölmek uzereyim bas agrisindan ajsjjdjd
2 gundur 10 tane apranax ictim oyle arvales kesmio ya sagolasinkurşun dökem, ya da kurşuna dizemm
ya da çılgın bi fikrim vaarrr
arveles var içersen![]()
o 8 fav hiç gelmiyo 🚬Benim çok değişik ama çok etkili yöntemlerim var arkadaşlar.
@pumpkin🧿 'e 8 fav gelirse açıklarım jddjjd
2 gundur 10 tane apranax ictim oyle arvales kesmio ya sagolasin
Kkajdjd tamam beo zaman tükür
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.