Birtane şey istedim şimdiye kadar senden, her şeyi yap ufak bir ricayi görmezden gel.İfadeler -> chen kategirisine yeni ifadeler eklendi @Chen herkese benden![]()
Tşk.
Birtane şey istedim şimdiye kadar senden, her şeyi yap ufak bir ricayi görmezden gel.İfadeler -> chen kategirisine yeni ifadeler eklendi @Chen herkese benden![]()
Ne istemiştinnnBirtane şey istedim şimdiye kadar senden, her şeyi yap ufak bir ricayi görmezden gel.
Tşk.
Canım o kadar çalışmak istemiyor ki moralim 0'in altındaHani tuvalet terliğini koysak kazanıyodu.. olm beni neden kandırdınız nan((((
Canım o kadar çalışmak istemiyor ki moralim 0'in altında
tam olarak modum ektedir:ben bunu bildiğim için bugünün randevularını kapatmıştım
ama bugünü hiç böyle hayal etmemiştim...
şimdi baharın gelişi 2 hafta ertelendi mi yaniçok mutsuzum, aklım almıyor hakikaten...
2 hafta sonra gelecekse sorun değil de gelmezse asıl mesele.. 🚬şimdi baharın gelişi 2 hafta ertelendi mi yani
bn sövmek istiyorum. başka türlü boşaltamıcam bu stresi. ana bacı ölü diri dümdüz...SÖVMEK İSTEMİYORUM, 15 GÜN DAHA ANLAMSIZ VE SÜMÜK GİBİ GECECEK GÜNLER.
bn sövmek istiyorum. başka türlü boşaltamıcam bu stresi. ana bacı ölü diri dümdüz...
YOK MU Bİ FORUMSAL DİSCORD MECLİSİ FALAN ODAYA HAŞIRT DİYE DALIP KÖY KÖY, MAHALLE MAHALLE SÖVEYİM...
BU MİLLET CELLADINA AŞIK AŞIK
iş bitince bende gekebilirim akşam gel sohbet edelim @ivan divandelen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.