İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
arkadaşlar az önce bi tane yorum yazdım, onu böle çerçeveletip forum girişine astıramıyoz mu :dyg:
şahsen ben bunun üstüne daha da yazamam artık o derecee...................... 🚬

pumpkin🌸

Elmas Üye
böle kan şekerini dengelersin, bekle kero .s.s
acilen 23/1 falan if e geçmem lazım .s.s

S

Serçe

Şehrimin soğuk ve sert kışları güzel karşılaması hiç hoşuma gitmiyor üşüyorum ya

Lucas

Uzaklaştırıldı
Ne diyip ne demicamı bilemiyorum

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Domatesin çekirdeği içinde çimlenmiş

1 hafta 2 hafta demek ki kesmesem unutsam başka başka Domateslerim olcakti ndjsj

Susuz topraksız tarım gibi bişiler icat edilmiş galiba

pumpkin🌸

Elmas Üye
Domatesin çekirdeği içinde çimlenmiş

1 hafta 2 hafta demek ki kesmesem unutsam başka başka Domateslerim olcakti ndjsj

Susuz topraksız tarım gibi bişiler icat edilmiş galiba
sürdürülebilir beslenme diyoz biz buna literatürde :torpu:
domates alıyosun yiyosun bitiyo değil, içinde çimlenenleri ekip evde kendi çabalarınızla üretime ve sürerliğe devam ediyorsunuz :dyg:
nerden baksan muazzam olay :honk:
dikeydin saksının dibine çen :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
sürdürülebilir beslenme diyoz biz buna literatürde :torpu:
domates alıyosun yiyosun bitiyo değil, içinde çimlenenleri ekip evde kendi çabalarınızla üretime ve sürerliğe devam ediyorsunuz :dyg:
nerden baksan muazzam olay :honk:
dikeydin saksının dibine çen :honk:
Dikince büyümüyor ama

Ben aslında çiçek böcekten çok maydanoz efenim nane fesleğen fasulye domates salatalık limon yetiştirmek gibi girişimlerde bulundum

Pazardan amca ilaçsiz büyütülebilir fasulye satıyordu aldim gözüm gibi baktim belime kadar yesil kısmı büyüdü serçe parmak kadar yeşil fasulye oldu kurudu

Limon çekirdeği çimlendirme ve dikme aşamasi da mükemmel geçti ama o da büyümedi

Ve diğer Tohumlardan da bişi olmadı

En sonunda vazgeçtim....

Bizim evde büyümüyor sanirim

pumpkin🌸

Elmas Üye
Dikince büyümüyor ama

Ben aslında çiçek böcekten çok maydanoz efenim nane fesleğen fasulye domates salatalık limon yetiştirmek gibi girişimlerde bulundum

Pazardan amca ilaçsiz büyütülebilir fasulye satıyordu aldim gözüm gibi baktim belime kadar yesil kısmı büyüdü serçe parmak kadar yeşil fasulye oldu kurudu

Limon çekirdeği çimlendirme ve dikme aşamasi da mükemmel geçti ama o da büyümedi

Ve diğer Tohumlardan da bişi olmadı

En sonunda vazgeçtim....

Bizim evde büyümüyor sanirim
toprağıyla da alakalı olabilir. annem bu çiçek toprakları yerine organik gübrelerle bahçeden aldığın toprağı karıştır diyordu bana. sonra ben kompost yapıp inanılmaz toprak üretmiştim gübreye falan ihtiyaç duymadan baya iyi gelmişti o toprak bitkilere. bizim bahçemizde her türlü meyve yetişir bi çağala olmaz mesela annem de ona çok içerler :honk:
bu saksıda yetiştirdiklerinde drenaj önemli ya. ben yapmıyorum ama yapmak lazım kuruyor çünkü. ben bi yaz balkonumda inanılmaz nane maydanoz domates ve biber yetiştirmiştim hatta patates. ama sonra olmadı ya. bi daha o kıvamı tutturamadım. semizotularım falan inanılmazdı. sonra ben hayattan koptum galiba bitkilerimle arama da mesafe koydum :honk: ama önümüzdeki baharla birlikte sahalara geri döncem 3 tane balkonum var :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
toprağıyla da alakalı olabilir. annem bu çiçek toprakları yerine organik gübrelerle bahçeden aldığın toprağı karıştır diyordu bana. sonra ben kompost yapıp inanılmaz toprak üretmiştim gübreye falan ihtiyaç duymadan baya iyi gelmişti o toprak bitkilere. bizim bahçemizde her türlü meyve yetişir bi çağala olmaz mesela annem de ona çok içerler :honk:
bu saksıda yetiştirdiklerinde drenaj önemli ya. ben yapmıyorum ama yapmak lazım kuruyor çünkü. ben bi yaz balkonumda inanılmaz nane maydanoz domates ve biber yetiştirmiştim hatta patates. ama sonra olmadı ya. bi daha o kıvamı tutturamadım. semizotularım falan inanılmazdı. sonra ben hayattan koptum galiba bitkilerimle arama da mesafe koydum :honk: ama önümüzdeki baharla birlikte sahalara geri döncem 3 tane balkonum var :honk:
Nazar değmiş olabilir.....

Annem de çiçeklerinr nazar değdiğini iddia eder mükemmel çiçekler yetiştirebiliyor benden daha çok seviyor çiçeklerini hepsi piril piril yaprağin toprağına ilgisi alakasına çok dikkat eder kıskanıyorum....

pumpkin🌸

Elmas Üye
Nazar değmiş olabilir.....

Annem de çiçeklerinr nazar değdiğini iddia eder mükemmel çiçekler yetiştirebiliyor benden daha çok seviyor çiçeklerini hepsi piril piril yaprağin toprağına ilgisi alakasına çok dikkat eder kıskanıyorum....
bak buna katılıyorum
benim bir bekleme salonum vardı çen adeta bir adet tane tropik orman girişi :honk: mandalina kumkat limon falan inanılmaz
yeşil salon bitkileri kağuçuklar falan gerçekten huzur veriyordu bana
her gelen nası bi nazar ettiyse çoğu kurudu gitti
şimdi kaktüslerim bile enerjik değil ya bence negatif enerji nazar yüklendi hepsine. atamıyorum da kıyamıyorum .s.s
neyse çözcem ben bunları bahar gelsin :honk:

simbat

Gümüş Üye

simbat

Gümüş Üye
park etmek gibi kötü bir niyetim yoktu. sadece içinden geçeni yazdım ....

forumtutkunu

Platin Üye
Kaktüslerine baktığın gibi özenle bakıyorsundur balıkların bile hayata tutunamıyor :honk:

Üst Alt