İçinden Geçeni Söyle

simbat

Gümüş Üye
içimden geçen= ^^ değermiydi bir tuzlu fıstık için, değermiydi be ^^

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Onca bekleyişe duş kabini ekibi hala gelemedi yine es geçtiler...............

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Mikrop eve girdi mi çıkmıyor.
Yine travestiler gibi konuşmaya başladım.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Geçmiş olsun çiçeğim yeni trend hastalıklar iyileşmiyor artık 🥺🌹
Köyde büyüdüm ben. Rutubetli bir evde... Rutubet öyle böyle değil Chen, duvarlar bildiğin su oluyordu, hiç unutmam. Annem boyasını yapardı, birkaç aya kalmaz akardı boyalar, tutmazdı hiç.

Hayvanların içinde geçti çocukluğum. Tarlalarda, gübrelerin, böceklerin arasında. Hiç hastalandığımı hatırlamıyorum. Bağışıklığım çok güçlüdür.

Son zamanlarda ya direncim düşmeye başladı ya da dediğin gibi hastalıklar kolay kolay geçmiyor.
Bilmiyorum...

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Köyde büyüdüm ben. Rutubetli bir evde... Rutubet öyle böyle değil Chen, duvarlar bildiğin su oluyordu, hiç unutmam. Annem boyasını yapardı, birkaç aya kalmaz akardı boyalar, tutmazdı hiç.

Hayvanların içinde geçti çocukluğum. Tarlalarda, gübrelerin, böceklerin arasında. Hiç hastalandığımı hatırlamıyorum. Bağışıklığım çok güçlüdür.

Son zamanlarda ya direncim düşmeye başladı ya da dediğin gibi hastalıklar kolay kolay geçmiyor.
Bilmiyorum...
Ama köyün havası yiyeceklerin organik oluşu...

Geçenlerde bir domatesten almamiş gerekenleri ancak 1 kilo domatesten alabiliyoruz demişti bir uzman fakat 1 kiloyu tükettiğinizde de vucudunuza giren gdolu maddeleri de hesap etmeniz gerekiyor neresinden tutsan olmuyor

Yediklerimiz şifadan çok zehir :(

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

Bilmiyorum...
Virüsü geçirdikten sonra özellikle böyle oldum bende.
Farklı farklı sürekli hastalandım ve iyileşemedim.
İnsan bir süre sonra psikolojik olarak yıpranıyor yine mi hasta oldum diye.
Vitaminler içtim 5 6 paket vitamin bitirdim D3, balık yağı,B12, multivitamin,Cranberry bunlarla biraz toparladım ama gene yok yani... o_O
Şu an bağışıklık için köy tarhanası aldım her hafta en az 1 kez yiyorum ve boza çünkü sağlıksız bağırsak demek bağışıklık düşüklüğü demek.
Balık mevsimi birde her hafta mutlaka balık yiyorum. Daha iyiyim. Birde bahsettiğim jel (at kestaneli) vücuttaki iltihabı temizliyormuş alnıma falan sürüyorum sinüzlerim akıyor. Stresim azaldı. Bu arada bende rutubetli bir evde büyüdüm ah o duvarlar çok iyi bilirim.
Kan dahlili verip D vitamini ölçtürmek lazım..randevu bulabilrisen tabi fpalm:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Virüsü geçirdikten sonra özellikle böyle oldum bende.
Farklı farklı sürekli hastalandım ve iyileşemedim.
İnsan bir süre sonra psikolojik olarak yıpranıyor yine mi hasta oldum diye.
Vitaminler içtim 5 6 paket vitamin bitirdim D3, balık yağı,B12, multivitamin,Cranberry bunlarla biraz toparladım ama gene yok yani... o_O
Şu an bağışıklık için köy tarhanası aldım her hafta en az 1 kez yiyorum ve boza çünkü sağlıksız bağırsak demek bağışıklık düşüklüğü demek.
Balık mevsimi birde her hafta mutlaka balık yiyorum. Daha iyiyim. Birde bahsettiğim jel (at kestaneli) vücuttaki iltihabı temizliyormuş alnıma falan sürüyorum sinüzlerim akıyor. Stresim azaldı. Bu arada bende rutubetli bir evde büyüdüm ah o duvarlar çok iyi bilirim.
Kan dahlili verip D vitamini ölçtürmek lazım..randevu bulabilrisen tabi fpalm:
Daha dün hastaneye gittim eklem ağrılarım için. Bir şeyin yok dedi, iki hap bir kremle yolladı doktor. Ben sormadıkça da hiçbir şey söylemedi. Sorduklarıma da "evet", "hayır" dışında cevap vermedi. Sesimi beğenmedi herhalde.ddd Korkmuştur doğal olarak. adafjş

Dediğin şeylerin (balık yağı, vitamin, multivitamin, vs...) hiçbirini yapmadım. Balık yemeye özen gösteriyorum ama, zamanıyken tüketmeli.

Son birkaç ayım yoğunun da yoğunu stres altında geçti. Galiba yavaş yavaş toparlanmaya başladım. O süreçte kendime verdiğim zararın sonuçları yavaş yavaş çıkacak elbette.

Ne çıkarsa bahtımıza yaşayacağız, neler aşılmadı ki. Bu hastalık mı geçmeyecek...

Öpüyorum nunu.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Daha dün hastaneye gittim eklem ağrılarım için. Bir şeyin yok dedi, iki hap bir kremle yolladı doktor. Ben sormadıkça da hiçbir şey söylemedi. Sorduklarıma da "evet", "hayır" dışında cevap vermedi. Sesimi beğenmedi herhalde.ddd Korkmuştur doğal olarak. adafjş

Dediğin şeylerin (balık yağı, vitamin, multivitamin, vs...) hiçbirini yapmadım. Balık yemeye özen gösteriyorum ama, zamanıyken tüketmeli.

Son birkaç ayım yoğunun da yoğunu stres altında geçti. Galiba yavaş yavaş toparlanmaya başladım. O süreçte kendime verdiğim zararın sonuçları yavaş yavaş çıkacak elbette.

Ne çıkarsa bahtımıza yaşayacağız, neler aşılmadı ki. Bu hastalık mı geçmeyecek...

Öpüyorum nunu.
Doktorlar napsın 5 dakikada 1 hastaya teşhis koymak zor.:( Şu sistem seneye umarım değişir.
Kişi kendinin doktoru aslında Valla bu jeli bir araştır içine sinerse al. Ben aldım ailemden 6 7 kişide kullanıyor şuan 2 3 günde bir sürüyorum en az.
Stres mitres yok. 🤭

At kestanesi nerelere sürülür?

Ayrıca, boyun ağrısı, sırt ağrısı, eklem ağrısı, olan bölgede uygulayabilirsiniz.
  • Damar tıkanıklığı var ise; bu kremi sorunlu bölgeye iyice masaj yapar şekilde yedirmeniz yeterlidir. ...
  • Kemik kırılması, bilek burkulması, incinme gibi durumlarda eklem yerlerine sürülerek etki eder.
  • Sıtma ve dizanteri hastalıklarıyla savaşır.
  • Kronik stres ve yorgunluğu önler.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Doktorlar napsın 5 dakikada 1 hastaya teşhis koymak zor.:( Şu sistem seneye umarım değişir.
Kişi kendinin doktoru aslında Valla bu jeli bir araştır içine sinerse al. Ben aldım ailemden 6 7 kişide kullanıyor şuan 2 3 günde bir sürüyorum en az.
Stres mitres yok. 🤭

At kestanesi nerelere sürülür?

Ayrıca, boyun ağrısı, sırt ağrısı, eklem ağrısı, olan bölgede uygulayabilirsiniz.
  • Damar tıkanıklığı var ise; bu kremi sorunlu bölgeye iyice masaj yapar şekilde yedirmeniz yeterlidir. ...
  • Kemik kırılması, bilek burkulması, incinme gibi durumlarda eklem yerlerine sürülerek etki eder.
  • Sıtma ve dizanteri hastalıklarıyla savaşır.
  • Kronik stres ve yorgunluğu önler.
Tamam araştıracağım. Aklıma yatarsa denerim.: )

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
taa 11e maç koymuşlar, geçen hafta böyle olsa ölürlerdi çünküü.........

pumpkin🌸

Elmas Üye
neyse gidiimm yumurta haşliim de yumurtalı salata bari yapiim, bu hafta da kilo almışım zaten .s.s

pumpkin🌸

Elmas Üye
Ne marifetli adam
Ne güzel yemek
Böyle tarif verdiler de biz öğrenmedik sanki

Mxksms
kan şekerim düşünce ben benlikten çıkıyorum çen çok bakamadım o yüzden DETAYLARA :dyg:
zaten 6/10 erkeklerin yaptığı yemek candır, gerisi aksiyon macera ....... :honk:

Lucas

Uzaklaştırıldı
Uyku süremi daha bi kısaltmam lazım.

Üst Alt