İçinden Geçeni Söyle

Bel far niente

İyiler ilk görüşte tanınmaz.
Altın Üye
Bizim köyde akrabaların evine gitmiştik kapının önünde en az 20 tane falan sinek vardı ama 15 cm. içeri de 1 tane sinek yoktu, niye bu sinekler içeri girmiyor dediğimde kapının üstündeki su dan dolayı demişlerdi kapının üstüne bi poşetin içine su asmışlar sineklerin gözleri farklı olduğu için gözlerine yansıyan ışıktan kör oluyor içeri giremiyorlarmış....

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bizim köyde akrabaların evine gitmiştik kapının önünde en az 20 tane falan sinek vardı ama 15 cm. içeri de 1 tane sinek yoktu, niye bu sinekler içeri girmiyor dediğimde kapının üstündeki su dan dolayı demişlerdi kapının üstüne bi poşetin içine su asmışlar sineklerin gözleri farklı olduğu için gözlerine yansıyan ışıktan kör oluyor içeri giremiyorlarmış....
Bizim sineklerin gözü dönmüş illa sokacak köy sineğine benzemez bunlar....

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Bu saatte matkap sesi gibi taş doğrama makınası sesi gibi bişi var

😱😰😭

Eunoia

Platin Üye
Mahrumiyet bölgesi gibi oluyor yazın burası ya millet tatile giderken mi tüketmiş anlamıyorum yakın marketlerde bulamıyorum
Talan ediyorlar her yeri aslında internetten de bulabilirsin belki daha uygun olabilir.

Eunoia

Platin Üye
İlk defa duyuyorum böyle bir şey

Eunoia

Platin Üye
Ben işte 14-15 yaşlarındaydım o sıra kafayı yemiştim asrın icadı diye ama hiç denemedim evde tek tük sinek giriyor onu da direkt öldürüyorum ben :D
Ben yakalayamıyorum pek :D zaten dün eve kertenkele girmeye kalktı artık pencerede açamıyoruz

Bel far niente

Altın Üye
Yaa tabiii :T: tüylerim diken diken oldu zaten görünce
Onlar çok hızlı hareket ediyor askerde bi çocuk molada betonda yatıyordu kertenkelenin teki geldi çocuğun üstüne çıktı etrafa baktı baktı gitti bizde uzaktan izliyoruz aksljdsajlkd adamın hiçbir şeyden haberi yok uyuyor hala.

Eunoia

Platin Üye
Onlar çok hızlı hareket ediyor askerde bi çocuk molada betonda yatıyordu kertenkelenin teki geldi çocuğun üstüne çıktı etrafa baktı baktı gitti bizde uzaktan izliyoruz aksljdsajlkd adamın hiçbir şeyden haberi yok uyuyor hala.
Ben çok korkuyorum zaten sürüngenlerden :/ nasıl çıktıysa 8.kata kadar oda ayrı bir şey zaten :d

Bel far niente

Altın Üye
Hee bir de eve alsaydım onu da sen yap :T:
Gelsin, buyursun kapımız her zaman açık.... Bizzzzzzz sizin gibi şekilci değiliz hanımefendi yaradılanı severiz yaradandan ötürü............................ minnoş maviş gözlü bembeyaz süt gibi kedi gelse girse eve ayyy canım ama çirkin, pis bakışlı sivri dilli bir kertenkele kardeşimizzzzzz girince vay efendim camı açamıyoruz korkudan.... Bitsin bu şekilcilik artık bitsin.....................................................................

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Bugun şu prize takilan Raid buldum sonunda ama ısırılan yerlerine çözüm bulamadım kolonya ile yıkıyom resmen
Stilex kullan direkt geçer kaşıntın
Ama şundan daha etkilisini görmedim

BBBBF7F1-0B3F-4660-AA86-F1873EF275B6.jpeg

Son düzenleme:
Arada özet ve alintilar yaparak bizi de teşvik edersen...
Fantastik bir evren seviyorsan zaman çarkı serisi bugüne kadar yazılmış en efsane serilerdendir :D

Tabiki bir tolkien evreni benim için herşeydir hala gollumun hakkını golluma vermeliler diye düşünüyorum :D

Üst Alt