Arada özet ve alintilar yaparak bizi de teşvik edersen...14 tane tuğla gibi kitap bu seriye başlarsam sanırım bir süre dünyayla bağlantım kopacak
Mülteci sinek onlarKolumu ne böceği yediyse iyice şişti..
Ne olduğunu bilmiyorum ama kaşınıyor sürekli kolonya sürdüm krem sürdüm sabunla yıkadım bana mısın demiyor şiş ve kızarık artık geçmezse acile gideceğimMülteci sinek onlar
Cıx geçmiyor bunlar once nohut gibi sonra erik gibi oluyorNe olduğunu bilmiyorum ama kaşınıyor sürekli kolonya sürdüm krem sürdüm sabunla yıkadım bana mısın demiyor şiş ve kızarık artık geçmezse acile gideceğim
Evet ya :/ tenimde hassas olunca daha beter olduCıx geçmiyor bunlar once nohut gibi sonra erik gibi oluyor
Ben hala kaşiniyoruuuummEvet ya :/ tenimde hassas olunca daha beter oldu
Bu sene tuhaf tuhaf böcekler sinekler çok var dikkat etmek gerekiyor canımBen hala kaşiniyoruuuumm
Bugun şu prize takilan Raid buldum sonunda ama ısırılan yerlerine çözüm bulamadım kolonya ile yıkıyom resmenBu sene tuhaf tuhaf böcekler sinekler çok var dikkat etmek gerekiyor canım
işe yararsa haber versene
Trolledin bizi jrjd
Bizim de mutfaktakı cam telini kedi yırtmış oradan giriyor galiba gece 1 tane gördüm diye kendimi suşi gibi sarip öyle yattım jdjdSivri sinekler benim evimde hiç yok, kara sinek bile yok
Çok mesudum![]()
Yarıyooo yarıoo daha önce de kullanıyordum ama bu sene bulmakta zorluk çektimişe yararsa haber versene
kaç paraymış bu ?Yarıyooo yarıoo daha önce de kullanıyordum ama bu sene bulmakta zorluk çektim
Görünmüyor bunlar yaa çok sinsikaç paraymış bu ?
ben hiç kullanmadım.
bu sene o resim attıgımı da ev arkadaşım almış eve ilk defa kullandım. ben genelde görür öldürür yatarım :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.