Bayramda at 50 euro yu @Küboo bi taşla iki kuş
İçinde öpmek varsa kesin yaparEl öpmeye gelirse neden olmasin djsjks
Öpüşelim sonra euroyu ver nasıl kafa?El öpmeye gelirse neden olmasin djsjks
Öpüşelim sonra euroyu ver nasıl kafa?
Komodinin üzerine koyma alınırÖpüşmek icin para verecegim.. hmmm 😛😜
Haklisin, daha hassas davranirim.. dışı sert içi yumoş onunKomodinin üzerine koyma alınır
elini öpeyim demek istemiştim......Öpüşmek icin para verecegim.. hmmm 😛😜
sen her şeye atlamasana???????? ortalığı karıştırıyorsun.............Komodinin üzerine koyma alınır
Sırf duygularını düşündüm................ Örselenmesinler diyeelini öpeyim demek istemiştim......
sen her şeye atlamasana???????? ortalığı karıştırıyorsun.............
@Chen hep nazik hep düsünceli bu kadin :*Sırf duygularını düşündüm................ Örselenmesinler diye
ayrıca hiç alınmam, hele ki meblağ artarsa........ iyi ki kız doğmamışım diyorum şuan.
neyse gideyim yatayım ben, burada ne öpücük var ne yuro var :/ chen de beni kandırdı zaten... sağda solda uyanığım diye geziniyorum bildiğin safın tekiyim............
siz?Yurolalri düsünerek uyuma bizi düsünerek uyu :*
Ne yaptilar sanaaaAz once ilk defa bir kadin kuafore gittim, basarililar :)
Ne yaptilar sanaaa
Yaa eskiden bir şeyler vardı adı neydi anımsayamadımkestiler saci (:
Yaa eskiden bir şeyler vardı adı neydi anımsayamadım
Sen saçlarim hızlı uzuyor dediğinde aklıma gelmişti
Kırmızı mavi pembe saçlari oluyordu küçük bir şeydi oyuncak figürü gibi saçlari uzun ve dikti şekli gözümün önünde ama nasıl aratcaz Googlede bunun😁
Kalemlerin tepesine takardık çocukken
Oof
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.