Bakalım bi boşluğa düşersem göz atarım.Şimdi bitti baya güzeldi bu arada izlemelisin bence.

Bakalım bi boşluğa düşersem göz atarım.Şimdi bitti baya güzeldi bu arada izlemelisin bence.
Hapı aldıktan sonra yarım saat içinde geçti. Bir daha da tekrarlamadı.@döngüsel in ağrıları nasıl oldu acaba🤔
bunu iltifat olarak kabul etmek istiyorum :/Mincirilacak suratin var da ondan :))
bunu iltifat olarak kabul etmek istiyorum :/
hayatım boyunca aldığım en güzel iltifatı söyleyeyim mi sana?Bi zahmet tabiki iltifat ettim.. kiyamam sana kimse mi iltifat etmiyooo
Evethayatım boyunca aldığım en güzel iltifatı söyleyeyim mi sana?
Ayağa kalkmışken çay doldur da gitÇıkışı bulamadım yine bir kez çıkmayı başarmıştım, neredeydi şu çıkış 😁😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.