Neymişhayatım boyunca aldığım en güzel iltifatı söyleyeyim mi sana?
Neymişhayatım boyunca aldığım en güzel iltifatı söyleyeyim mi sana?
lise zamanı yazın sanayide çalışıyorum iş bitti akşam eve gideceğiz işte üstümü değiştirirken adamın teki yanındaki ile konuşuyor ama yakınız duyuyorum çocuğun vücuda bak üçgen aq... dedi askjldaskjld
lise zamanı yazın sanayide çalışıyorum iş bitti akşam eve gideceğiz işte üstümü değiştirirken adamın teki yanındaki ile konuşuyor ama yakınız duyuyorum çocuğun vücuda bak üçgen aq... dedi askjldaskjld
yoooYolla gelsin bende diyeyim .p
aynı sen, hiç işim olmaz foti atmak ile :/Gözümüz gönlümüz açilirdi
aynı sen, hiç işim olmaz foti atmak ile :/
Kübo bana sugar mommy ol, 5 yıl bekle.Ne güzel de yapıştirdi lafiii, ohh severim firsat kaçırmayanlari
Kübo bana sugar mommy ol, 5 yıl bekle.
Kübo fotoğraf yolla, olmaz...
Kübo numaranı yolla, olmaz...
Kübo şunu yap olmaz, olmaz.............
Sonra hanımefendi cıbıldak foti istesin. ay götüm.
özele gel diyorum oraya da gelmiyorsun... ama evet içerledim çok kötüsün.Yiaa nasil içlenmiş ben sana kiyamam.. ama sugar mommy olmak için çok gencim napim :/ ulu orta istiyorsun ya, utanıyorum jdjdjsjs cok gerçekçi gelmesede şuan öyle.. ama haklı bir isyanmiş seninkide yaa.. bende vermeden alayim demişim
özele gel diyorum oraya da gelmiyorsun... ama evet içerledim çok kötüsün.
öpücüklü foti atarsan barışırız ya da 50 euro da olur asjkldasşjkldsaEvet, annem de der hep Kübra iyisin hoşsun da gevur gibi kötülük te yapabiliyorsun :/ bi öpücük atsam barisirmiyiz?
öpücüklü foti atarsan barışırız ya da 50 euro da olur asjkldasşjkldsa
ilk defa inşallah euro değer kazanmıştır diyorum şu an............ ileriki zamanlar inşallah yarındır allahım amin. melo:Gdkdbldjskdjkdjdkdj şuan koptum yaaaa tamam birinden birini yapicam da ilerini günlerde olurmu :)
kızın aklını bulandırma o kadar bekleyememBayramda at 50 euro yu @Küboo bi taşla iki kuş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.