Yazıya bak.ddd Üşenmemiş bir de bunları yazmış.ddddEkli dosyayı görüntüle 1413
@döngüsel ne zaman kriptoyla alakalı birşey gelse önüme sen geleceksin aklıma...
üşenmem, aklıma gelmişken yazayım dedim :dYazıya bak.ddd Üşenmemiş bir de bunları yazmış.dddd
Luna'dan ekmek yiyeni çok gördüm. Düşerken bile kazandı insanlar...
Do Kwan kim diye baktım, Luna'nın kurucusuymuş. Ben hiç bulaşmadım. Çok takip etmiyorum ama adını çok duyuyorum.
yok batmadım. ben tek kanaldayım o da mina. başka kulvarda yokum.@alcatraz bunu gördün mü?
https://www.sozcu.com.tr/2022/finan...-borsadan-kaldirildi-simdi-ne-olacak-7132683/
Batmadın di mi?
Daha iki gün önce abime kripto sıfırlanıp silinir mi diye soruyordum. Şu an Binance'ta listelenmiyor. Durumun ne?
Güzel olmuş.: ))))üşenmem, aklıma gelmişken yazayım dedim :d
benim ev arkadaşı demişti luna batacak diye.
yok batmadım. ben tek kanaldayım o da mina. başka kulvarda yokum.
sen ne alemdesin ?
Millet sanıyor ki bi o fizik bu fizik. İşin çok zor @keroLayn cmBugün biri düşüp belini inciltmiş herkes beni arıyor gel bi bak diye. Ben diyetisyenim ne anlarım dediğimde fizikçi değil miydin sen diyolar 🤦♀️ Hepsine bu fizik o fizik değil diye tek tek açıklama yaptım, tamam dna izole edilir, pcr yapılır, elektroforezde bile yürütülür ama bel kıtlatmak ne alaka![]()
Zor valla ya .s.s istifa etmek için 4 haziranı bekliyorum, bu kadar düşük iq ile imtihan olmak da ne biliimMillet sanıyor ki bi o fizik bu fizik. İşin çok zor @keroLayn cm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.