Sennn bu saatte 😕 günü çabuk bitirmişsin çiçeğim ne çabuk kapaniş yaptinIyiii geceeeleeer kii
bem açılış sanmıştım onu fbdbbdSennn bu saatte 😕 günü çabuk bitirmişsin çiçeğim ne çabuk kapaniş yaptin
Aymadıkinegünaydın 🖐
senin nurunmuş @nunu ben aydı sandım fjxiwndjdnwbeAymadıkine
Günaydınlar.
Depremde yakalanmış arkadaşa (@velevki) büyük geçmiş olsun. 🙏🙏
Hatay'da depreme anne babam, ablam ve eniştem hep birlikte yakalandılar. Ve o günden beri süreci yakından görme durumum oldu. Herkes ilk müdahalelerin yapıldığını, yardımların ulaştığını söylerken, bunların gerçekle alakası olmadığını çok iyi biliyordum. Benim bu karşı çıkışımı siyaseten yaptığımı düşündüler. Şimdi bile gitseler Antakya'ya, Defne'ye veya Samandağ'a , vahim olan tabloyu görürler.
İnşallah Hatay'da gün aydın olur, eski o muhteşem haline döner.
Günaydinnn hayirli ramazanlar 💙
GünaydiiinnnnGünaydın 🌦️🌦️ güneşi özledim bee
Günaydin çiçeğim hayırlı ramazanlarGünaydın, hayırlı ramazanlar.
nasılsın aşkkGünaydin çiçeğim
Çok iyiyim çukulatam sen nasılsınnasılsın aşkk
rezil kepaze bi haldeyim aşkımÇok iyiyim çukulatam sen nasılsın
Seni üzen mi var söyle biz de onu üzelim🐱rezil kepaze bi haldeyim aşkım
seni gördüm harika oldum amma 💘
oruç çarpması yaşıyorum xjxjcnSeni üzen mi var söyle biz de onu üzelim🐱
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.