Allah olmayanlarada versin cananafiyet olsun cân
Allah olmayanlarada versin cananafiyet olsun cân
canımı isterse cânan minnet canıma bir can nedir ki feda etmeyeyim cânanımaAllah olmayanlarada versin canan
100 bin can nedir ki canâna?Cananim tek bir canini feda ederken canima. Nasil feda etmem 100 bin canimi ben cananima :)))
Duzeltiyorum100 bin cansiz canana bedel ruh ararim ruhumu esir almis 100 bin cansiz canana bedel ruh ararim ruhunu bana adamis
ruhundaki adayış mıdır? beni benden alan,Duzeltiyorum
100 bin canansiz cana bedel ruh ararim ruhumu esir almis. 100 bin canansiz cana bedel ruh ararim ruhunu bana adamis.:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.