Günaydın ve İyi Geceler De

velevki

🎈
Altın Üye
Günaydınlar.

Depremde yakalanmış arkadaşa (@velevki) büyük geçmiş olsun. 🙏🙏

Hatay'da depreme anne babam, ablam ve eniştem hep birlikte yakalandılar. Ve o günden beri süreci yakından görme durumum oldu. Herkes ilk müdahalelerin yapıldığını, yardımların ulaştığını söylerken, bunların gerçekle alakası olmadığını çok iyi biliyordum. Benim bu karşı çıkışımı siyaseten yaptığımı düşündüler. Şimdi bile gitseler Antakya'ya, Defne'ye veya Samandağ'a , vahim olan tabloyu görürler.

İnşallah Hatay'da gün aydın olur, eski o muhteşem haline döner.
Teşekkür ederim..size de çok büyük geçmiş olsun. Şurada ifade ettiğiniz her şey maalesef ki doğru :(ozellikle ilk 2 gün kaderimize terkedildik..AFAD yok,asker yok, kepçeler yasaklandı,kendi imkanlarımızla cesetlere ulaştık :(. Rabbim bir daha yaşatmasın.. halkımız büyük duyarlılık gösterip yardımlar yağdırdı fakat koordinasyon vasatti. Kentimiz adeta öldü! Hatay tekrar ayağa kalkacak diye umut etmek istiyorum,umutluyum.

velevki

🎈
Altın Üye
Günaydın,mutlu sabahlar.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Günaydın gençlik. Mücadelede yeni bir gün. Herkese başarılar

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Teşekkür ederim..size de çok büyük geçmiş olsun. Şurada ifade ettiğiniz her şey maalesef ki doğru :(ozellikle ilk 2 gün kaderimize terkedildik..AFAD yok,asker yok, kepçeler yasaklandı,kendi imkanlarımızla cesetlere ulaştık :(. Rabbim bir daha yaşatmasın.. halkımız büyük duyarlılık gösterip yardımlar yağdırdı fakat koordinasyon vasatti. Kentimiz adeta öldü! Hatay tekrar ayağa kalkacak diye umut etmek istiyorum,umutluyum.
Ahhh @velevki duygularını anlayabiliyorum 🥺😭

Bir deprem dayanışması güzellemesi yapılıyor ama bu sadece depremi yaşamamiş şehirlerdeki tvden izleyenlere yapılıyor sanirim öylece terkedilmek çok kötü yeri geldiğinde canını malını feda edeceğin devletten bir yardım beklemek elbette her vatandaşin en doğal hakkı daha çok şeyler yazmak istiyorum yaralarını delmek istemem

Allah bir daha yaşatmasın çiçeğim

RumuZNeyimE

Coruscant Galaktik Cumhuriyet'in Baş Kenti
Bronz Üye
Günaydın mesajı karın doyurmuyor, onun yerine sucuklu yumurta yap sen.

Üst Alt